Luisa Cerano

Alla Sala

LUISA CERANO MODE: EN ARV AV TEXTILKONST

Luisa Cerano är inte bara ett varumärke, utan också ett arv. Som dotterbolag till HAUBER-gruppen, en textildynasti med en stark tradition i södra Tyskland, står Luisa Cerano på axlarna av generationer av textilexperter. Sedan modeetiketten grundades år 1998 har varumärket gjort sig ett namn genom att erbjuda självsäkra kvinnor världen över en individuell stil.

ELEGANS I VARJE TRÅD: DE DRÖMSKA KLÄNNINGARNA FRÅN LUISA CERANO

Mode från Luisa Cerano representerar en distinkt feminin och avslappnad stil som återfinns i varje plagg. Varumärket lägger stor vikt vid högkvalitativa material och noggrann bearbetning, vilket gör att varje plagg inte bara är estetiskt tilltalande utan också hållbart. Luisa Ceranos mode befinner sig i premiumsegmentet med omsorgsfull bearbetning och unika designer. De använda materialen sträcker sig från finaste silke i blusar, klänningar och sjalar till robust tweed i kappor och parkas – och det säkerställs alltid att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Särskilt Luisa Cerano-klänningarna förtjänar att framhävas, eftersom de förkroppsligar varumärkets essens och är både tidlösa och moderna. Skärningarna är mångsidiga, från flytande omslagsklänningar, högkvalitativa stickade klänningar till strukturerade A-linje-klänningar. Stort fokus läggs på detaljer, vare sig det är subtila dekorationer, broderier eller innovativa tygkombinationer. Luisa Cerano-klänningarna passar för olika tillfällen, från formella evenemang till avslappnade möten.

FÖR LUISA CERANO ÄR HÅLLBARHET EN TRADITION

Luisa Cerano betraktar hållbarhet som en tradition, inte som en trend. Företaget investerade tidigt i energieffektiva byggnader och genomför åtgärder som att grönska taken och installera solcellsanläggningar för att minska koldioxidutsläppen. Även när det gäller material läggs vikt vid hållbarhet: bomullen kommer från certifierad produktion, polyester återvinns delvis och äkta djurpäls används inte alls av Luisa Cerano. I produktionen och vid transporten förlitar sig varumärket på europeiska partners och modern teknologi för att minimera den ekologiska fotavtrycket. Dessutom visar företagets sociala engagemang sig genom stöd till internationella institutioner.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Luisa Cerano-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närd önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information finns vår kundtjänst tillgänglig.