Alla Sala

POLO RALPH LAUREN BÖRJADE MED EN SLIPS I NEW YORK

Ralph Lauren Corporation i hjärtat av New York City är den visionäre designern Ralph Laurens livsverk. Företaget lanserades ursprungligen med en egen slipslinje, men har snabbt blivit ett av de ledande namnen inom modevärlden - särskilt genom varumärket Polo Ralph Lauren.

DET SPECIELLA MED MODE FRÅN POLO RALPH LAUREN

Polo Ralph Lauren är inte bara ett modeuttryck, utan också en symbol för elegans, kvalitet och tidlös stil. Märket är särskilt känt för sina ikoniska polotröjor i preppystil, som kombinerar både tradition och modernitet. Ursprunget till Polo Ralph Laurens mode är nära kopplat till polospelet, en sport som har symboliserat elegans, klass och laganda i århundraden. Ralph Lauren inspirerades av sportens estetik och anda och bestämde sig för att skapa ett plagg som förkroppsligar dessa värden: polotröjan. Det broderade emblemet av en polospelare blev snabbt varumärkets omisskännliga varumärke. Dessa Polo Ralph Lauren-skjortor kombinerade polons sportiga elegans med det moderna modets vardagliga funktionalitet och blev därmed en oumbärlig del av många garderober.

VÄRME & STIL: POLO RALPH LAUREN PULLOVER

Polo Ralph Lauren-tröjor är en central del av varje garderob och står för tidlös elegans. Tillverkade av de finaste materialen som ren ull, kashmir och bomull, erbjuder de inte bara komfort utan också hållbarhet. Varje Polo Ralph Lauren-tröja tillverkas enligt strikta kvalitetsstandarder och är noggrant utformad för att ge perfekt passform och bekväm känsla. Mönstren varierar från klassiska monokroma stilar till intrikata mönster och stickade detaljer som ger varje Polo Ralph Lauren-jumper en unik karaktär. Oavsett om det gäller kyliga höstdagar eller mysiga hemmakvällar är en Polo Ralph Lauren-jumper alltid rätt val för stilmedvetna modekonnässörer.

POLO RALPH LAUREN ACCESSOARER SOM INSPIRERAR

Polo Ralph Lauren är inte bara ett namn, utan en synonym för tidlös elegans och kvalitet. Varje klädesplagg som lämnar märket är ett bevis på det noggranna hantverk och den känsla för detaljer som ligger till grund för dess tillkomst.

  • Väskor: Polo Ralph Lauren-väskor är mer än bara accessoarer - de är trogna följeslagare i vardagen. Från eleganta handväskor till rymliga tote bags, varje väska är noggrant utformad för att kombinera funktionalitet med stil. Högkvalitativa material, fina sömmar och det omisskännliga Poloemblemet gör varje väska till ett eftertraktat föremål.

  • Mössor: Polo Ralph Laurens beanie-kollektion är ett uttryck för stil och komfort. Oavsett om det är mössor för kalla vinterdagar eller eleganta kepsar för soliga utflykter, är varje keps märkt med den ikoniska Polo-logotypen och lovar högsta kvalitet och hållbarhet.

  • Halsdukar: Polo Ralph Lauren halsdukar är inte bara värmande accessoarer, utan också modestatement. De är tillverkade av de finaste materialen som kashmir och ull och erbjuder komfort och elegans i ett. De olika designerna, från klassiska rutor till moderna tryck, garanterar att det finns en scarf som passar din smak.

Polo Ralph Laurens mode är en blandning av klassisk elegans och modern känsla. Det är det perfekta valet för dig som värdesätter kvalitet, stil och hållbarhet.

Bläddra igenom det aktuella utbudet av Polo Ralph Lauren-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med mer information.