Alla Sala

PANDORA – SMYCKEN SOM BERÄTTELSER

Med Pandoras design kan helt olika, individuella historier berättas. Enligt denna princip skapar varumärket, som grundades i Danmark på 1980-talet, alla sina artiklar. Även som ett av de ledande smyckesföretagen i världen idag har man förblivit trogen detta tillvägagångssätt. Således kan det breda utbudet av Pandora örhängen, Pandora halsband, Pandora nyckelringar och Pandora berlocker kombineras på de mest skilda sätt och med olika stilar. Pandoras smycken är inte bara avsedda för högtidliga tillfällen, utan ger även vardagskläder en trendig touch.

DETALJFÖRÄLSKADE SMYCKEN

Även de minsta Pandora örhängena och de smalaste Pandora förlovningsringarna är perfekta i varje detalj. Det högkvalitativt bearbetade smycket är elegant utan att vara överdrivet och kan användas både för en lyxig framtoning och för stilfull återhållsamhet. Olika motiv för Pandoras kedjor och örhängen utökar ytterligare sortimentet. De använda materialen sträcker sig från läder och naturstenar till diamanter och roséguld för att alltid uppnå det bästa möjliga resultatet – utan att försumma aspekterna av hållbarhet och rättvis prissättning.

UNIKA CHARMS FRÅN PANDORA

Hjärtat i Pandoras kollektion är det charm-armband som introducerades år 2000. De olika charmen från Pandora gör det möjligt för dig att uttrycka din individualitet och visa den utåt. Med över 1.000 designvarianter erbjuder charmen oändliga möjligheter att uttrycka din personliga stil. Oavsett om de bärs enskilt eller kombineras till komplexa smycken, är alla Pandoras charmen ett uttryck för personlighet och kreativitet. Det mest sålda charmen i världen – ett hjärta i silver – symboliserar det universella språket av kärlek och samhörighet som Pandora uttrycker i varje stycke.

Bläddra genom det aktuella urvalet av Pandoras kollektion här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge närd önskan och beställ dina personliga måste-ha bekvämt online. För mer information står vår kundtjänst gärna till ditt förfogande.