Alla Sala

PANDORA - DESIGNSMYCKEN SOM EN BERÄTTELSE

Pandoras design kan användas för att berätta helt olika, individuella historier. Varumärket, som grundades i Danmark på 1980-talet, skapar alla sina föremål enligt denna princip. Som ett av världens ledande smyckesföretag har det förblivit troget detta tillvägagångssätt fram till idag. Det breda utbudet av Pandora örhängen, Pandora halsband, Pandora nyckelringar och Pandora kedjehängen kan kombineras på en mängd olika sätt och med olika stilar. Pandora-smycken är inte bara avsedda för sofistikerade tillfällen, utan ger också en trendig touch till vardagsoutfits.

SMYCKEN MED KÄNSLA FÖR DETALJER: PANDORA HALSBAND, ÖRHÄNGEN & RINGAR

Olika motiv på Pandoras halsband och örhängen gör att Pandoras sortiment blir ännu bredare. De material som används sträcker sig från läder och naturstenar till diamanter och roséguld för att alltid uppnå bästa möjliga resultat - utan att försumma aspekterna av hållbarhet och rättvis prissättning.

UNIKA BERLOCKER OCH HÄNGEN FRÅN PANDORA

Kärnan i Pandora-kollektionen är berlockarmbandet som introducerades år 2000. De olika berlockerna från Pandora gör att du kan uttrycka din individualitet och visa upp den för omvärlden. Med över 1.000 designvarianter erbjuder berlockerna oändliga möjligheter att uttrycka din personliga stil. Oavsett om de bärs som enstaka smycken eller kombineras till komplexa smycken är alla Pandora-berlocker ett uttryck för personlighet och kreativitet. Världens mest sålda berlock - ett silverhjärta - symboliserar det universella språket för kärlek och samhörighet som Pandora uttrycker i varje smycke.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Pandora-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en långvarig önskan och beställ dina personliga must-haves bekvämt online. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med ytterligare information.