Palm Angels

Alla Sala

UPPKOMST OCH HISTORIA AV PALM ANGELS

Palm Angels är ett lyxmodevarumärke som grundades 2015 av den italienska konstnärliga direktören och fotografen Francesco Ragazzi. Som tidigare konstnärlig ledare för Moncler tillför Ragazzi en unik perspektiv och en oöverträffad stil i sina kollektioner. Varumärket har gjort sig känt genom samarbeten med andra välrenommerade varumärken som Moncler Genius, Playboi Carti, BBC Ice Cream, Under Armour och Clarks. Varje kollektion är ett bevis på Palm Angels kreativa vision och varumärkets förmåga att bryta traditionella modenyheter.

PALM ANGELS: T-SHIRT, TRÖJOR OCH BYXOR INSPIRERADE AV SKATEKULTUREN FRÅN LOS ANGELES

Palm Angels utmärker sig genom fusionen av amerikansk kultur och italiensk estetik, inspirerad av skateboardscenen i Los Angeles. Varumärket är känt för sina dekonstruerade och bekväma snitt, som är försedda med trendiga detaljer. En särskild höjdpunkt är Palm Angels T-shirts och huvtröjor. De utgör ett perfekt exempel på varumärkets unika stil, som återspeglas i kreativa, lätt provocerande designer, högkvalitativa material och iögonfallande grafik. Varje Palm Angels T-shirt är en uttryck för lyx och kvalitet som omdefinierar gränserna för mode.

Så är Palm Angels mer än bara ett designermärke för byxor och skjortor i huvudfärgerna vitt och svart, med skickligt spel av starka kontraster; det är även en uttryck för konst och kultur. Med varje ny mode-, sko- eller väskkollektion ger Palm Angels en fräsch och innovativ perspektiv till high fashion-världen.

Bläddra genom det aktuella urvalet av Palm Angels kollektioner här hos fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närd önskan och beställ dina personliga must-haves bekvämt online. För ytterligare information finns vår kundtjänst gärna tillgänglig.