Sandaler & Sandaletter

Alla Sala

HITTA DE SNYGGASTE DESIGNER SANDALERNA OCH SANDALETTERNA HOS FASHIONETTE

Knappast några skor är mer variationsrika än sandalerna och sandaletterna. Oavsett om de har klack, remmar, platåsula eller om de är snörade – denna öppna trendsko drar blickarna till sig oavsett tillfälle. Som klassisk sommarsko, som förutom den luftiga designen även är sköna att bära, har designer sandaler och sandaletter från Gucci, Prada och Chloé med flera funnits sedan länge och de går snabbt att kombinera med eleganta kvällsoutfits. Med de trendiga modellerna från internationella modehus känns de inte längre som gammal skåpmat och kan bäras vid alla tillfällen. Även om sandalhistorien har flera tusen år på nacken (redan de gamla romarna tillryggalade långa fotmarscher i dem) är vi än idag förtjusta i denna bekväma och öppna sko. Oavsett om de är av läder eller tyg, flätade eller med remmar – fashionette har ett enormt urval av designersandaler från massor av välkända märken. Vi ser till att du gör en stilsäker entré oavsett var du är.

HUR SANDALEN ERÖVRADE MODEVÄRLDEN

Hajpen kring sandaler och sandaletter började 1968 i USA med Dr. Scholl. Han tog fram en modell med ergonomisk sula av trä som kort därefter blev till en succé. På 90-talet såg man plötsligt även kändisar och modeikoner i trendiga sandaler och därmed hamnade designer sandalerna och sandaletterna på den internationella catwalken! Därefter gick det inte längre att vara utan denna omtyckta sko, som numera hör hemma i alla modeälskares garderober.

SANDALER & SANDALETTER I JÄMFÖRELSE

Sandaler och sandaletter har en sak gemensamt – den öppna och luftiga designen. Bortsett från det finns denna sko i en mängd varianter och olika modeller. Till skillnad från sandaletter har sandaler ingen klack, på sin höjd en platåsula, och är platta. Sandaletter däremot erbjuder med olika höjder och typer av klackar ett stort utrymme för en mängd kombinationsmöjligheter. Från spännande stilettoklackar till nätta svarta eller platåsandaletter à la Valentino Garavani eller Saint Laurent i trendig 70-talsstil – det finns inga gränser för modefantasierna! Designersandaler och -sandaletter finns i en mängd stilar tack vare olika typer av material och detaljer. Modeller i högkvalitativ mocka passar perfekt för somriga stilar, medan eleganta lädersandaletter med remmar och guldkedjor förhöjer varje aftonklänning. För alla stilar och tillfällen: Designersandaler och -sandaletter från omtyckta lyxmärken är verkliga allrounders och kompletterar varje look. Övertyga dig själv med vårt urval av sandaler som vi satt ihop åt dig med massor av kärlek och passion!

Om du tycker om eleganta sandaler kan du även titta bland alla andra designerskor och märken som Bottega Veneta, Valentino Garavani eller L'Autre Chose i vår webbutik.