Sandaler & Sandaletter Sale

Alla Sala

Hur sandalen erövrade modevärlden

Hajpen kring sandaler och sandaletter började 1968 i USA med Dr. Scholl. Han tog fram en modell med ergonomisk sula av trä som kort därefter blev till en succé. På 90-talet såg man plötsligt även kändisar i trendiga sandaler (t.ex. från designern Jimmy Choo) – och därmed hamnade designersandalerna på den internationella catwalken!

Idag finns inga gränsen för variationerna och modellerna. Allt är rätt, från ekochica adiletter, som numera designas till och med av lyxmärken som Saint Laurent, till klassiska Birkenstock-modeller eller glamorösa varianter – som från Michael Kors.

Denna omtyckta följeslagare i vardagen kan man inte längre vara utan i skogarderoben. Vi gillar framför allt när man gör ett statement med våra favoriter. Ett trendigt stilbrott kan du till exempel göra med fotriktiga sandaler tillsammans med luftigt romantiska boho-klänningar eller slitna mom jeans till extravaganta kilklackssandaler med pärlor eller nitar. Det finns inga gränser för din kreativitet när du sätter ihop din outfit!

Övertyga dig själv med vårt urval av sandaler på rea som vi satt ihop åt dig med massor av kärlek och passion!

Har du fler frågor om våra designer sandaler på rea? Då kan du gärna kontakta vår

Hitta de snyggaste designersandalerna på rea hos fashionette till Salu

Vilken sandalmodell på rea får ditt hjärta att klappa lite fortare? Slip-ons, wedges, romar- eller tåsandaler utan klack, med platå eller kilklack – vi på fashionette uppfyller dina skodrömmar för den varma årstiden. Det finns väl inget härligare än att få njuta av de första solstrålarna med öppna sandaletter och unna våra fötter lite frihet efter månader av ”fångenskap”. Sköna pantoletter med remmar av läder passar särskilt bra till detta. De passar utmärkt till en längre promenad vid somriga temperaturer och skapar garanterat inga skavsår.

Även om sandalhistorien har flera tusen år på nacken (redan de gamla romarna tillryggalade långa fotmarscher i dem) är vi än idag förtjusta i denna bekväma och öppna sko. Oavsett om de är av läder eller tyg, flätade eller med remmar – fashionette har ett enormt urval av designersandaler från massor av välkända märken. Vi ser till att du gör en stilsäker entré oavsett var du än är."

kundservice på 0800 240 44 30. Om du tycker om eleganta sandaler kan du även titta bland alla designerskor och andra märken som Prada, Valentino eller Saint Laurent i vår webbutik.