Espadrillos Sale

Alla Sala

Designer espadrillos gör ett okonventionellt statement

Idag är de älskade av alla modeälskare runt om i världen för sin avslappnade casual chic-stil. Välkända designers som Tory Burch skapar ständigt nya extravaganta espadrillos med glittriga applikationer, nitar eller starka färgkombinationer och mönster. Det finns väl knappt något välutrustat skoskåp som inte har minst ett par av denna klassiker. Du kan också hitta ett nytt favoritpar på rea och gå med stilsäkra steg in i sommaren! Som höjdpunkt till en avslappnad strandoutfit med maxiklänning eller sexiga high waisted jeansshorts eller varför inte som cool följeslagare på en mysig stadstur med din älskling. Denna modeikon från Spanien gör livet skönare för dig och dina fötter under den varma årstiden.
Fashionette erbjuder det hippaste urvalet av designer espadrillos. Med massor av passion och modekunskap sammanställer vi ett exklusivt sortiment åt dig. Föredrar du enkla modeller? Eller gillar du hellre extravaganta kreationer? Vårt attraktiva märkesutbud innehåller bland annat trendiga streetstyle-märken som Manebi och Chiara Ferragni.
I vårt unika sortiment hittar du garanterat dina personliga favoriter.
Vi lovar dig en sydländsk fläkt – även hemma!

En sommar på heta sulor – med espadrillos på rea från Fashionette

Tänker vi oss sommar, sol, strand och hav, då är det en sak vi absolut inte kan vara utan – coola espadrillos på rea! Ursprunget till dessa kultförklarade skor, vars namn kommer från sulan som tillverkades i espartogräs, ligger i soliga Spanien. Som lätt tygsko, som ska vara lika bekväm som funktionell, skapades de till en början för fiskare och bönder.
På 50-talet hamnade denna kultsko i var mans garderob tack vare stilikoner som Grace Kelly och Sopia Lauren. På den internationella catwalken hamnade espadrillosen ett decennium senare med designern Yves Saint Laurent, som för första gången nytolkade den med vågad platåklack. Tygskons streetstyle-era hade börjat.

Har du fler frågor om våra designer espadrillos på rea? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Om du tycker om eleganta slippers eller loafers kan du även titta bland alla designer skor och andra märken som Longchamp, Valentino eller Ugg i vår webbutik."