Sneakers Sale

Alla Sala

Sneakers på rea hos Fashionette

Varför sneakers aldrig är ute

Marknaden för sneakers boomar som aldrig förr! Nya varianter på denna trendsetter dyker upp som svampar ur jorden. Fashionette plockar fram de hetaste modellerna från exklusiva designers och märken åt dig. På så vis kan vi erbjuda dig ett stort produktutbud med något för alla tillfällen.
Betona din individuella look med klassiker som superstars från adidas Originals eller fancy modeller som från trendmärket Michael Kors. När det gäller form och färg känner vårt urval inga gränser – oavsett om det gäller diskret svart eller vitt, pastellfärger för nyvakna vårkänslor eller klatschiga färger som drar blickarna till sig.

Online hittar du dina sportiga sneakers favoriter på rea hos Fashionette!

Med fashionette kan du låta din kärlek till sneakers löpa fritt

Om det är en sko vi inte längre kan vara utan i garderoben, så är det våra älskade designer sneakers på rea. Inget har revolutionerat modevärlden under de senaste decennierna som de coola gympaskorna. Dagens popularitet kan vi tacka en skomodell som skapades i England med mjuk gummisula och ovandel i tyg. I början av 1900-talet upptäckte USA sneakersen och märket Converse tog till sig den här nya uppfinningen.

Tonårsidolen James Dean inledde sneakerseran på 50-talet och lät sig fotograferas med dessa moderna skor. På så vis blev det ungdomarnas sko. Den riktiga imageförvandlingen av gymnastikskon (som den länge kallades i Sverige) kom dock först på senare tid. Idag är den nämligen omtyckt som en bekväm klassiker bland alla åldersgrupper runt om i världen. Och inte nog med det – numera är de också helt okej att ha på sig på kontoret. Den tid då kvinnor var tvungna att stappla fram i högklackat hör definitivt till det förgångna. Oavsett om det gäller politiker, idrottare eller popstjärnor – sneakersen är sedan länge ”everybody’s darling”.

Har du fler frågor om våra designer sneakers på rea? Då kan du gärna kontakta vår kundservice på 0800 240 44 30. Om du tycker om eleganta sneakers kan du även titta bland våra Valentino sneaker och andra märken som Saint Laurent, Prada eller Chloé i vår webbutik."