Slippers & Mules Sale

Alla Sala

Designer slippers och loafers som internationellt modestatement - oavsett om du är i England, Italien eller USA!

Även om USA anses vara födelselandet för loafers och slippers tog de sig snabbt över Atlanten i olika varianter och blev kända och omtyckta. För många hör den klassiska loafern ihop med typiskt brit chic, som i kombination med en trenchcoat från Burberry och en elegant tröja fulländar britternas typiska look. Moderörelsen kom till slut även till stilmedvetna Italien, där toppmärket Gucci utvecklade sina välkända loafermodeller, inklusive tränsdekoration. Den här modellen blev därmed inte bara till en viktig beståndsdel i de årliga Gucci-kollektionerna utan hittar i olika varianter som till exempel Princeton-modellen till fötterna på vår tids stilikoner. Designer loafers är sedan länge en fast del av modevärlden, nu kan du också visa upp din stilkänsla och ge din look med damloafers på rea den ultimata uppdateringen.

"## Vilka olika typer av loafers finns det?

Den mest välkända loafersvarianten är förmodligen pennyloafers eller collegeskon. Den känns igen på den tvärgående glipan på plösen. Förutom pennyloafern finns även tasselloafern, plösslippern eller resårloafern. Varför inte kolla runt i vår kategori Loafers & slippers och hitta dina perfekta designer loafers eller slippers.

We love Loafers! Shoppa denna eleganta skoklassiker på rea nu hos Fashionette

Gucci, Prada, Tod’s – de har alla en del av sina framgångar att tacka loafers på rea. Oavsett om de är i mocka, nappa eller i blänkande lack är loaferns och slipperns tidlösa design en ständig favorit hos alla fashionistas. Redan när den första modellen kom ut under tidigt 20-tal blev de snabbt populära i USA. Framför allt på de amerikanska elituniversiteten blev designer loafers & designer slippers ett kännemärke för Ivy League. Den trendiga loafern med klack är inte bara en elegant sko utan kombinerar som unisexsko både feminina och maskulina attribut till en perfekt modell. Då som nu kombinerar både kvinnor och män coola varianter som tasselloafern till skjorta, chinos och, som ett viktigt inslag, strumpor och ser därmed till att den trendiga preppystilens popularitet fortsätter.

Har du fler frågor om våra dam loafers eller slippers på rea? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Om du tycker om eleganta slippers eller loafers kan du även titta bland alla designer skor och andra märken som Longchamp, Valentino eller Chloé i vår webbutik.