Alla Sala

Hoboväskor från fashionette följer dig modemedvetet igenom säsongen

Vi älskar hoboväskan för dess otvingade charm som ger en lätthet och avspänning och som smickrar oss på ett kunnigt sätt. Kännetecknande för axelväskan är den halvmåneformade siluetten och dess särskilt mjuka finish – en avslappnad följeslagare när du är på språng. Det är inte konstigt för hobo betyder översatt "luffare". Med detta funktionella nyckelplagg gör du inte enbart ett gott intryck i hembygden. Vi garanterar dig ett stilsäkert uppträdande även i storstadsdjungeln! Modellen i 70-talsstil är en härlig följeslagare till otvingade jeanslooks eller bekväma sandaler i eko-chic-stil. En all time favourite för varje dag, vars enkla design komplimenterar din individuella look perfekt. Helt efter mottot "hobo älskar boho" får fansen av boho-looken helt klart något för pengarna. Till fladdrande klänningar och blusar i lekande mönster eller utsvängda byxor ser din nya favoritväska speciellt spännande ut. Med en stor slokhatt och mockaboots skapar du en folkkultur-inspirerad look med hög stilfaktor.

Det går knappt att överträffa dess coolhet – designerhoboväskan

Fashionette erbjuder olika exemplar av klassikern: Från väskor i lätt tyg till ett stort urval på läderhoboväskor som ofta är extra iögonfallande med små detaljer såsom fransar eller metalldetaljer. Den som tycker om en feminin och romantisk stil kommer att älska modellen av designern Kate Spade från New York. Sportiga accenter har däremot märken som Campomaggi eller La Martina. För en typisk streetstyle á la Berlin står det evigt älskade väskmärket Liebeskind. Vår webbutik har en unik mix av olika stilriktningar och exklusiva designer.

Säkra dig en ny favorit till din garderob online på Fashionette vilken tid på dygnet du vill och alla dagar i veckan!

Har du fler frågor om våra designerhoboväskor? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Om du tycker om dessa snygga hobo bags kan du även lägga märke till alla designerskor, accessoarer och andra märken som Prada, Valentino eller Saint Laurent i vår e-butik.