IRIS VON ARNIM – KASHMIR I TIDLÖS STIL

Sedan sin grundande år 1976 har Iris von Arnim representerat tidlös elegans och hög kvalitet inom modedesign. Namngivaren och grundaren, Iris von Arnim, har med sin unika stil och passion för hantverk och design skapat ett varumärke som har stått emot tidens tand. Iris von Arnims kashmirkollektioner uppskattas inte bara för sitt hantverk och höga kvalitet, utan även för sin enkla, eleganta stil och oöverträffade estetik.

HÖGKVALITATIVA KASHMIRKOLLEKTIONER GENOM PASSION

Iris von Arnim har gjort kashmir till sitt signum. Hennes kollektioner berättar en historia om hantverk och kvalitet som återspeglas i varje stickad tröja, jacka och accessoar. Dessutom tillhör Iris von Arnim de designers som tidigt insåg kashmir och stickningens unika egenskaper och revolutionerade dess användning inom modevärlden. Idag är varumärket känt världen över för sina mångsidiga kashmirkollektioner som inkluderar både klassiska och samtida designs.

STARKT MOR-OCH-SON-DUO: IRIS VON ARNIM ÄR EN FAMILJEANGELÄGENHET

Sedan starten har Iris von Arnim varit familjeägd och sedan 2009 har det blivit ännu mer av en familjeangelägenhet. Det året trädde sonen Valentin von Arnim in i sin mammas fotspår, efter att ha avslutat sina studier inom företagsekonomi och samlat värdefull erfarenhet inom modeindustrin. Hans entreprenöriella förmåga och öga för mode har bidragit till att Iris von Arnims kashmirkollektioner fortsätter att vara framgångsrika på den internationella marknaden. Detta starka mor-och-son-duo representerar den perfekta kombinationen av kreativitet och affärsförståelse som har gjort varumärket Iris von Arnim till det det är idag: en synonym för högkvalitativ stickad mode och tidlös elegans.

Bläddra bland det aktuella urvalet av Iris von Arnims kollektioner här på fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närd önskan och beställ dina personliga must-haves bekvämt online. För ytterligare information finns vår kundtjänst gärna till hands.