Alla Sala

Bucketväskor hos fashionette

De är bohemiska och rockiga på samma gång. Bucketväskor är mycket – men inte svenssonaktiga! Vi älskar bucketväskor för varje tillfälle!

Bucketväskor: beautifully boho

Punktligt till återupplivandet av sjuttiotalet har även bucketväskan kommit tillbaka på modet. Det som bland hippies var läderpåsar, tog under sjuttiotalet steget till att bli en glamour piece. Och Fashionette vore inte i väskhimlen om vi inte hade precis sådana bucketväskor i vår repertoar. Saint Laurent – märket för rockiga och ändå ädla stilar – har självklart återigen dessa ultimativa lyxväskor. Framför alla andra är Anita Bag kollektionens praktexemplar. Den döptes efter Anita Pallenberg – modell, partypingla, Keith Richards ex-fru och stilikon. Inte undra på att bucketväskan skriker bohem. Råläder, fransar, indianinspirerade metalldelar och till och med fjädrar gör axelväskans look unik. Men även moderna muser hyllar Saint Laurent. Emmanuelle Bag är döpt efter Emmanuelle Alt, chefredaktören på franska Vouge. Hon imponerar med en lika enkel som avslappnad stil som alltid innehåller en nypa rock'n'roll. Därför är bucketväskan iögonfallande trots dess enkla form. Dessutom finns modellen även med nitar och fransar.

Designerbucketväskor för varje dag

Speciellt dekorerade bucketväskor är perfekta för att gå ut på kvällen. Med en sådan väska behövs knappt mer än "den lilla svarta" och en läderjacka så är stylingen färdig. Den som tycker det är synd, hittar även bucketväskor för (var-)dagen hos Fashionette. DKNY och Marc by Marc Jacobs tillverkar bucketväskor i många färger. Vi älskar bucketväskor, speciellt i taupe, grått eller vinrött. De är chica och passar ändå i vardagen. På det hela taget finns det bucketväskor från nästan alla märken. Även Furla, Rebecca Minkoff och Moschino kan inte låta sig missa denna trend. Den som vill köpa en designerbucketväska hos Fashionette kan verkligen få svårt att välja.