Alla Sala

Ett must-have bland väskor: handväskan

Häng den helt enkelt över axeln eller avslappnat på armen och dagen kan börja. Handväskor är otroligt praktiska och ser dessutom superchicka ut. Allt får helt enkelt plats i handväskan och det stämmer även för läppstift och liknande. Även de mindre modellerna har tillräckligt med plats för att få i en kvinnas alla saker. Väskor med så mycket utrymme som handväskor hittar man knappt. De passar inte enbart för shoppingrundan, utan även, när den är tillverkad av läder, som affärsväska på kontoret. Den kan minst sagt användas vid flera olika tillfällen och blir aldrig omodern.

Designerhandväskan: favoriten för varje tillfälle

Att handväskan verkligen är den perfekta följeslagaren i varje stadie i livet visar de olika modellerna som du kan köpa på Fashionette. Det finns till exempel utgående modeller som den superstiliga toteväskan från Dolce&Gabbana i leopardmönster, men även vardagsklassikern från Liebeskind. I varje kvinnas garderob bör det hänga minst en handväska eftersom en sådan modell lätt kan kombineras med alla outfits. Ändå finns det inga handväskprototyper. Storleken varierar från modell till modell och även formen kan se annorlunda ut. När det kommer till handväskor finns det verkligen ett stort urval. Gjorda av lackläder, pytonskinn eller av satin som modellerna från Miu Miu – handväskor är absoluta klassiker. Handväskor är helt enkelt oersättliga och ett absolut måste för varje modemedveten kvinna. De exklusiva modellerna finns naturligtvis i vår webbutik.

Har du fler frågor om våra designerhandväskor? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Om du tycker om våra snygga handväskor kan du även lägga märke till våra designerskor, accessoarer och andra märken som Prada, Valentino eller Saint Laurent i vår e-butik.