Alla Sala

Bowlingväskor från Gucci, Michael Kors och Karl Lagerfeld – online på Fashionette

Älskar du coola bowlingväskor fastän du inte har någon koll på just bowling? Vi vet precis hur du känner. Den eleganta väskmodellen är inspirerad av, som namnet skvallrar om, formen av en väska för bowlingklot. Det är tack vare dess sportiga karaktär och den generösa, rundade siluetten. Det rymliga utrymmet i väskan gör den till en tillförlitlig följeslagare i vardagen. Ett stabilt material som enbart ändrar sin form minimalt och skyddar dina ägodelar mot skador. Medan märken som Givenchy satsar på eleganta och samtidigt extravaganta designer, fortsätter Gucci exempelvis med sitt klassiska format. Hos Fashionette har du ett utmärkt urval av olika designer och storlekar.

Kolla in dina bowling bag-favoriter

Klassikerns stylingsmöjligheter är oändliga. Beroende på material och mönster kan du ha bagen till den enkla day-looken, outfiten på kontoret eller den trendiga street-stilen. Även lekfulla spetsdelar ger bowling bag-modellen en touch av New York city chic. Å ena sidan ger it-väskan varje modeälskare ett stilsäkert intryck, å andra sidan försvinner dess funktionella egenskaper inte på något sätt. 1999 imponerade bowlingväskan från Prada kvinnor runt om i världen med dess rätlinjiga siluett. På så vis blev den mer till ett legendariskt modeobjekt som trendsäkra fashionistor kan glädjas över än idag.

Välj en av våra favoriter som kunnigt sätter fart på din individuella stil och gör din vardag lite mer lyxig. Kika gärna även på våra designeraxelväskor, handväskor och logoväskor. Om du behöver hjälp kan du gärna kontakta vår kundservice. Beställ din personliga följeslagare med hög stilfaktor redan idag!