Skor

Alla Sala

Designerskor: Shoe love is true love – hitta paret från dina drömmar

Designerskor säger allt om en kvinna som man bör veta. Varför har vi ofta så många modeller som tillhör oss? Eftersom varje modell återspeglar många olika facetter hos oss. Igår elegant, idag sportig, imorgon rockig – olika varianter representerar bärarens aktuella humör – och det på ett särskilt modemedvetet sätt. Så hittar kreativa designer ofta snabbt vägen till en fashionistas skosamling och stannar även kvar långt efter nästa höst/vinter-kollektion. Stilikoner har sedan länge upptäckt en ny tillgång till klassiska skomodeller. De kombinerar traditionella designer som loafers, alltså chica tofflor, eller Mary-Janes, de lekfulla slejfskorna, till fräcka korta kjolar eller rockiga biker-jackor och uttrycker på så vis sin personlighet i modevalen, utan att gå miste om det unika eller individuella. Simply stylish – med rätt par skor fullbordar varje fashionista sin stil perfekt.

High-heel-älskare eller sneaker-freak? Skor för kvinnor som vet vad de vill!

Utsökt tillverkade, material av hög kvalitet, sex-appeal och stil – alla dessa egenskaper finns i ett par fantastiska skor. De olika designerna växlar mellan bekväma, somriga espadrillos och eleganta pumps eller vintriga pälsstövlar som till exempel de populära UGG-stövlarna. Det passande skoparet hittar sin stilstjärna varje årstid och bidrar till ditt stora urval av modeller med feminina features eller i unisex-look. Till och med tidlösa modeklassiker som Rockstud-pumpsen från Valentino med nitar ger det rätta alternativet för skoberoende med en variant med hög klack och en med kitten-heel. Ankelkängor och snörskor ger dig ett fast grepp när shoppingturen exempelvis dröjer lite längre. Den som föredrar en mer vågad design, hittar en trendig modell bland de lårhöga stövlarna, till exempel från Michael Kors. En sak är säker: De rätta skorna har viktig betydelse för din outfit och bör väljas helt utefter din smak och dina krav. När du kollar igenom Fashionettes webbutik hittar du garanterat din själsfrände bland designerskorna.

Till de nya designerskorna behöver du naturligtvis även den passande väskan – vad bra att vi har ett jättestort sortiment i vår webbutik på handväskor, aftonväskor, axelremsväskor och ännu mer som väntar på dig. Hos Fashionette blir fashionistor lyckliga!

Har du fler frågor om våra designerskor? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Om du tycker om eleganta sneakers kan du även titta bland alla våra designerskor och andra märken som Prada, Valentino eller Saint Laurent i vår e-butik.