Alla Sala

Guess-handväskor lockar till sig stjärnorna

Märket lyckas hela tiden vinna över de populäraste kändisarna. Det kan t.ex. vara modeller eller fans som tycker om de sexiga designerna privat. Riktigt överraskande är det inte, eftersom designerna inte bara är höjdpunkter, utan genomgående elegant betonade, vilket alltid sätter trender. Upptäck i vår nya Guess-kollektion dina personliga favoriter, oavsett om det handlar om en handväska, axelremsväska eller en plånbok från Guess. Designernas kreativitet verkar nästan outtömlig och ändå kan man alltid känna igen Guess produkter. Hitta din Guess-väska eller Guess-plånbok i vår senaste Guess-kollektion och säkra din favorit helt enkelt och okomplicerat online med ett par musklick.

Väskor & accessoarer från Guess till Salu

Naomi Campbell, Paris Hilton, Drew Barrymore – listan på kända Guess-modeller är lång. Guess är ungt mode – fantasifullt och elegant och alltid nytt, men samtidigt igenkännligt på sitt unika vis. Guess-väskor är allrounder som följer med varje dag med det där lilla extra och som alltid förkroppsligar det roliga med mode. Har det soliga vädret i Kalifornien med saken att göra att designerna alltid inspireras till nya fräscha idéer, tro?

Guess-väskor klarar sig inte utan dekorationer. Det kan vara en söt liten kedja eller andra hängsmycken – kärleken till detaljer gör dessa väskor unika. Hos Guess är allting sött och blommigt. Knappt någon väska är enkel och ren. Särskilt fantastiskt: Kedjesmyckena kan även användas som armband. Framför allt unga kvinnor tycker det är roligt med färgglada väskor. Till universitetet eller till biodejten passar Guess-damväskor, som finns i flera olika storlekar, särskilt bra.

Märkets historia är fortfarande relativ ung. Syskonparet Paul och Maurice Marciano öppnade sin första affär 1981 i fina Beverly Hills. Den internationella framgången kom med de ikoniska reklamfotografierna på åttio- och nittio-talet. De svart-vita bilderna av Claudia Schiffer, till exempel, hjälpte inte bara den tyska blondinen att slå igenom. Även Guess är för all framtid kopplade till dessa foton. Men även Anna Nicole Smith, Eva Gerzigova och helt nyligen Kate Uptown har setts i kampanjer för Guess. Märkets fokus ligger på amerikanskt street wear. Jeans måste finnas med i varje look. Även med handväskor är det samma sak. Guess-väskor är tillräckligt enkla och praktiska för vardagen, men ändå aldrig långtråkiga så att man skulle kunna förlora intresset.

För mer information om våra väskor & accessoarer från Guess till salu kan du kontakta vår kundservice som hjälper dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos Fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom **Guess***, över 100 andra exklusiva designer som t.ex. Abro, Furla och Pinko.