Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Aftonväskor

Alla Sala

Designeraftonväskor

Den rätta aftonväskan gör dig till nattens drottning. Det spelar ingen roll om den ska vara elegant eller rockig – hos Fashionette hittar du den rätta designeraftonväskan för varje tillfälle.

Aftonväskor ger dig glamour

Liten men fin är den underbara partyväskan som vi har med oss när vi drar till oss allas blickar. Aftonväskan är pricken över i:et i varje outfit när man går hemifrån efter skymningen. Lämplig för teater- och bioföreställningar, besöket på favoritrestaurangen eller till ännu en partynatt på stans inneklubb – det kan aftonväskan alla gånger. De små modellerna är tillverkade så att även om de har ont om plats så får ändå en kvinnas viktigaste saker plats. För så snart plånboken, mobilen, läppstiftet och till och med rougen har fått plats är partyväskan redo att tas med ut. Det har även de stora märkena förstått och skapat de vackraste väskorna åt dig.

Aftonväskor i alla färger hos Fashionette

Oavsett om det handlar om en kuvertväska av satin eller kanske hellre av fint läder, aftonväskorna ur Versace Collection är helt och hållet glamorösa och sexiga. För de som tycker om lekfulla väskor är de små aftonväskorna med strasstenar från Miu Miu de rätta. Valentino däremot skisserar partyväskor i rockig stil med nitar som passar för vilda festnätter. Med eller utan axelband – sortimentet på aftonväskor är jättestort. Helt i nittiotals- och nollnolltalsstil har även små pochette-väskor med korta axelremmar smugit sig tillbaka in i våra hjärtan. Vi säger bara: Fendi Baguette Bags. Enkla modeller kan kombineras perfekt med alla outfits. Aftonväskorna från Boss, till exempel, går – tack vare de långa axelremmarna – till och med att bära på dagtid. Extravaganta aftonväskor, som de från MCM, bör finnas i varje fashionistas garderob och drar till sig allas blickar på varje event. Så piffar man kunnigt till "den lilla svarta".

Om du helt enkelt inte kan bestämma dig, är det bara att titta runt i vår webbutik. På Fashionette kan alla göra ett fynd bland aftonväskorna som passar perfekt till nästa tillställning. Så titta gärna även bland på våra svarta kuvertväskor eller vita brudväskor!