Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Liebeskind Berlin Shoppingväskor

Din shoppinglycka är perfekt med en Liebeskind Berlin shopperväska från fashionette

Har du plötsligt upptäckt, när du är ute och shoppar med din bästa kompis, att du bara precis får plats med den lilla plånboken i den coola miniväskan? Med en stor Guess Liebeskind Berlin från fashionette kan du undvika detta skräckscenario. Från och med nu kan du med gott samvete handla massvis med krimskrams, utan att för den sakens skull behöva tänka på transportsvårigheterna för en sekund. En it-väska från vårt unika sortiment är inte bara superpopulär, utan har även stort ekologiskt värde. Eftersom vi alla är trötta på de otaliga plastpåsarna och mestadels även måste betala för dem nuförtiden, kan vi skapa ett mervärde för oss själva – och för vår omvärld – med en designershopper från Liebeskind Berlin!

Liebeskind Berlin Shopper – a never ending love story!

Carrie Bradshaw från Sex in the City kände igen att vi känner oss försvarslösa när vi rör oss offentligt utan våra älskade väskor. Vi menar att utan en XL-väska är det bara hälften så roligt att shoppa!

Det var faktiskt inte ett kvinnligt fenomen att bära en väska på 1500-talet. Även män släpade med sig sina pengar och personliga tillhörigheter i ett säckliknande stycke, vanligtvis av läder. Först runt 1880 blev den populära följeslagaren med typiska handtag gradvis till en statussymbol för kvinnor. Även i vår tid är designerhandväskor ett uttryck för en modemedveten eller lyxig livsstil. Inga kvinnor vill ha på sig en funktionell följeslagare som inte dessutom fulländar den individuella looken på ett fint sätt.

Shoppingväskan från Liebeskind Berlin hos fashionette

kvalitet. Det spelar ingen roll de heter Saskia, Feline, Greta eller Ariane, väskorna heter inte bara som din bästa vän, de är det också. Liksom din bästa vän, är Liebeskind Berlin-väskorna alltid lika roliga att ha och det spelar ingen roll om du går och shoppar med din nya favoritväska eller tar med din till kontorsjobbet. Kultmärket vill skissa fram äkta favoritväskor för vardagen och lyckas exakt med det med varje enskilda kreation. Avslappnad elegans är nyckelordet för de populära väskorna från Liebeskind Berlin som i dagsläget är så högt i kurs eftersom de alltid imponerar med sin coola lyx och urbana chic.

Stoppa alltså shoppingväskan från Liebeskind Berlin i varukorgen och beställ den hem till dig nu! Om du behöver ett nummer större kan du även gärna titta bland våra resväskor och weekendväskor.