Stella McCarntey Falabella

Alla Sala

Nu är hon tillbaka med sina designs i konstläder och rockiga länkkedjor. Stella McCartney Falabella-serien är den nya väskokollektionen för stilfulla kvinnor.

Go-getter – Stella McCartney Falabella.

Stella McCartney är modedrottningen och dotter till Beatlesikonen Paul McCartney. Stella McCartneys Falabella är en klassiker i självsäker design med konstläder och kedjor. Stella McCartney är en sann powerwoman som inte låter någon bestämma åt henne, och hennes kedjeväskor i silver och svart skapar en massa uppmärksamhet. Hon bevisar återigen att djurskydd och högklassigt mode kan gå hand i hand. Falabellaserien har gett henne status som pionjär bland modeskaparna de exklusiva produkterna i konstläder. Vad variationsrikedomen påverkas på intet sätt. Rebelliska och kamplystna kvinnor som inte tevkar att ta tjuren vid hornen har en förkärlek till svart konstläderdesign. Falabella Chain Clutch Black och Reviersible Tote Black är två väskor som gör rejäla avtryck. Kvinnor som är mer ”sweet” än ”spicy” passar fint ihop med Shopping Bag Chalk eller med modeller som skimrar mjukt i grått eller ljusblått.

Make a statement – Stella McCartneys Falabella väskor för alla tillfällen.

Stella McCartneys väskor funkar verkligen för allt, men kanske extra bra vid de lite mer avlappnade tillfällen och stilar. Till stadsturen är en stor Tote eller en Shopper hopper ett bra val. Även en axelväska skulle funka fint. De mer kompakta korthållarna eller clutches håller koll på dina mest värdefulla småting. Mixen av rebell och kvinnlighet blir till en skön förening som gör dessa bags helt oslagbara till en casual jeanslook. fashionette gillar framför allt att Farabella-bagen inte identifierar sig med sin funktion utan snarare är en modell som vet vart modet pekar. Statmentet är dock inte en modefluga. Det är en livsfilosofi som ryms i en väska. En filosofi som handlar om att förstklassig väskdesign inte måste likställas med äkta läder.