Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Prada solglasögon

Alla Sala

Prada solglasögon.

Väskor från Prada glänser kanske genom den ädla, tillbakadragna hållningen. Men Pradas solglasögon, de fascinerar med originell design och praktfullhet. Ta på dig ett par Prada solglasögon och du kommer alltid att se lady-like ut. Och dra på samma gång till dig en hel massa uppskattande blickar. Varje modell svävar lite i ett flärdfullt moln av dagar som flytt. Prada solglasögon i retrochic. Sextiotalsikoner som Audrey Hepburn eller Grace Kelly skulle ha burit Prada sunglasses. Stora solglasögon på ett vackert ansikte väcker intresset för den som bär dem. Och så krävs det naturligtvis även en liten portion excentriskhet.

Prada solglasögon med ikoneffekt.

Minimal Baroque – namnet är kanske aningens vilseledande, för på denna solglasögonmodell finns det inget som är minimalistiskt. Tvärtom! Den svängda bågen påminner faktiskt om en konstnärligt utsmyckad barockbyggnad. De stora glasen skulle till och med fått Holly Golightly att bli galen av lycka. Poeme: dessa Prada sloglasögon är ren poesi för alla som älskar att synas. En bred rand och en avsmalnande överkant understryker ögonbrynen. ”Bold brows” är väldigt inne för tillfället. Med dessa snygga brillor kan du ta på och av trenden. Cast: med denna modell blir även kvinnor en James Dean eller en Marlon Brando. De kantiga glasen ger en edgy stil och ser extra coola ut i brunmelerat havanamönster.

Journal: även dessa Prada solglasögon påminner om 60-talet. Hade Hunter S. Thomas kanske på sig en sådan modell när han satt i Puerto Rico och skrev ”Rum Diary”. Den runda varianten skulle också kunnat ha passat Marilyn Monroe. Även detta år drar modet paralleller till the swinging sixties. Cinema: när vi ändå är inne på sexiotalet. Pradas solglasögon Cinema skulle kanske medlemarna i den franska filmrörelsen Nouvelle Vague kunnat ha burit. Med denna modell skulle Jean Seberg med alls säkerhet ha kunnat ta skydd från solens strålar under pauserna i filmandet av ”A Bout de Souffle”. Pradas solglasögon i vår webbshop är verkligen så mycket mer än bara optimalt skydd mot ljus. De trollar i ett snabbt kast med spöt fram en värdslig aura hos den som bär dem. Vem vill inte känna sig som en Hollywooddiva?

Om du tycker om Pradas solglasögon ska du även ta en titt på alla andra fantastiska modeller. Designerscarfs och sjalar, designersmycken eller designeraccessoarer i regnbågens alla färger väntar på att bli upptäckta av dig.