Sidensjalar

Alla Sala

En väl bevarad styling-hemlighet! Sidensjalen är en flärdfull accessoar för huvudet på semstern, eller ett vackert halssmycke på kontoret. Sidensjalen klarar vi oss helt enlekt inte utan!

Lyxiga sidensjalar – denna sommar är det inne med sidensjalar och scarfs.

Lyxsjalar för alla! Du behöver bara bestämma vilken. Olika mönster, färgglatt, sobra färger..... Det förstklassiga materialet är oerhört mjukt och skönt att bära. Och så snyggt till olika vardagsoutifts. Lägg den om halsen, knyt den eller gör en ögla. Sidenscarfs är så snyggt och somrigt. Vill du hellre använda den som huvudbonad? Då kan du knyta den i nacken eller jobba in den i en fläta. Du kommer garanterat få semesterfeeling och bli så där snyggt moviestar-elegant som Brigitte Bardot eller Grace Kelly. Vill du vara supertrendig med din scarfs? Då fäster du den på din favoritväska. Ett lyft både för dig och din väska, det kan vi lova.

Sidensjalen är en het trend och en praktisk accessoar för din look.

Känn dig som Audrey Hepburn och kör i en cabriolet längs med Italiens kust. Eller tolka Brigitte Bardots boho-stil när du ligger på Ibiza och lapar sol, sand och hav... Eller bara sätt lite färg på en allmänt trist vardag. Kort sagt, sidenscarfsen hjälper dig skapa både en charmig och en elegant stil. På sommaren får det gärna vara randigt. Randiga sidensjalar i glada färger får din outfit att briljera lite extra i solen. Det finns småprickigt, blommigt, geometriska figurer, maritima ankare eller djur – alla prints är rena lyftet för din garderob. Särskilt om man tänker i investingsbanor så är det aldrig fel med en Gucci- eller Versace-sjal. För de lite kyligare höstdagarna rekommenderar vi på fashionette de underbara sjalarna från Burberry. Dessa har ett traditionellt rutmönster i olika nyanser och är sköna att ha på väg till kontoret.