Quiltade Vaeskor

Alla Sala

Vackert qulitade väskor är absolut på modet. Mängder av mönster i nyskapande design ger varje väska sin alldeles egen speciella charm.

Varför har kviltade väskor blivit sådana it-väskor?

Quiltade väskor är så mångfacetterade som en väska bara kan bli. Kvilt har hittat hem hos alla väskmodeller och finns numera på cluthes, midjeväskor, crossbodyväskor, ryggsäckar och tote-bags. Oftast tillverkas de av läder eller läderimitation. Ytmaterialet spelar en väsentlig roll för hur själva kvilten kommer till sin rätt. För mönstret bör synas tydligt på väskan. Hos fashionette hittar du indivuduella väskor. Vi har väskor med kvilt från Valentino, Versace, Gucci och Rebecca Minkoff. Karl Lagerfeld till exempel lyfter fram två trender i ett med sin Captain Karl Stripes Mini handbag. Han lyckas nämligen kombinera den maritima looken med ett kviltat överslag. Prada däremot har tagit fram en klassisk svart ryggsäck i kviltad nylon med har svarta beslag i saffianoläder.

Vaddera upp ditt liv! Vadderade väskor bär du både

till stadsvandringen, teaterkvällen och på kontoret. Kviltade väskor från fashionette följer dig i vått och torrt. Väskorna är så många att det verkligen är svårt för oss på fashinonette att välja. Iphonefordral från Miu Miu till exempel har tillräckligt med plats för dina vikigaste saker. Perfekt att man kan ta av och reglera öglan och även ta av kedjeaxelremmen på dessa små underverk. Behöver du mer plats? Välj då en Tote bag från Prada. I färgen nude eller svart drar den blickarna till sig, både till vardags och på weekendshoppingen. Gör storstilad entré med en Saint Laurent clutch. Det qulitade lädret med sin fina struktur, som löper parallellt med passpoalerna i vitt läder, framhäver hela designen. Vilken dag du än kommer till oss, så kommer du med all säkerhet att hitta den rätta väskan.