PRADA SAFFIANOVÄSKOR

Alla Sala

Prada saffiano väskor är en genialisk design av modemästaren Mario Prada. Hans mode skämmer bort sina väskälskare med tidlös lyx och den finast tänkbara kvaliteten.

Hemligheten bakom Pradas saffianoväskor.

Den sannolikt mest kända uppfinningen som det älskade italienska modemärket Prada kommit på är Prada saffianoväskor. Modellerna skapades personligen av Mario Prada, och Prada hade under en lång tid exkluisv patent dem. De säljs under namnet Saffiano Lux, och tack vare det utsökta arbetet och den förstklassiga designen har modellerna blivit själva symbolen för kvalitet världen över. Väskorna framställs av finaste läder, betryks med en tunn vaxyta och bearbetas därefter med maskin för att få fram det unika strukturmönstret. Dessa förberedelser gör lädret extra tåligt och slitstarkt. De vackra väskorna älskas för sin klassiska form, den speciella glanseffekten i lädret, det fina mönstret och det ovanligt tåliga materialet. Det var ett stort ögonblick i modehistorien när Pradas saffianoväskor kom till, för här kombinerades både lyx och skönhet till en perfekt design. Och självklart finns det även komplementerande skärp i Saffiano Lux.

Prada saffiano väskor – inte bara djävulen bär Prada. Även vi på fashionette gör det.

Om du, som vi, älskar den kreativa processen när kläder ska kombineras med de rätta accessoarerna, då kommer du att ha så mycket skoj med din Prada saffianoväska. De klassiska skönheterna i finaste läder och stilfull design matchar varje outfit och lyfter den ett modepinnhål högre. Det är spännande att se hur väskorna tillför en mer vuxen prägel och perfektionerar allt från en businessoutfit till en lekfull sommarklänning. Det är svårt att felkombinera med en saffianoväska. Det passar lika bra i form av en shopper för strövtåg genom vackra butiker som i formen av en clutch till din festklänning. Så praktiskt att den även finns i form av en midjeväska för långa shoppingturer, eller när man är på resande fot och njuter av att ha händerna fria. Till väskorna finns det de finaste skärpen och skor att matcha med. Den mest berömda kreationen som huset Prada har designat höjer din stylingmöjlighet till en helt ny nivå!