Manzoni 24

MANZONI 24 JACKOR & KAPPOR – FRÅN LITET FAMILJEFÖRETAG TILL GLOBAL BETYDELSE

Manzoni 24, med rötter i hjärtat av Milano, personifierar en rörelse som representerar kärnan i den moderna pälskonceptet. Under början av femtiotalet avbildades kändisar, damer från societeten och filmstjärnor ofta i lyxiga, dramatiska pälsrockar som blev symbolen för glamour. Det var precis under denna tid som familjeföretaget Condorpelli grundades i Milano, som står bakom Manzoni 24 och på kort tid blev en av Europas viktigaste pälsproducenter.

REVOLUTIONEN I PÄLSDESIGN AV MANZONI 24

Märket Manzoni 24 skapar exklusiv pälsmode och förenar stil med hantverk. De lyxiga kollektionerna övertygar med stilfulla silhuetter, där även de finaste pälsarna anpassas till en modern, samtida stil. Varje plagg återspeglar harmoni och kompatibilitet, vare sig det är en pälsväst, en kaschmirrock eller en stickad produkt. Manzoni 24:s varierade materialkombinationer kompletterar den exklusiva looken.

MANZONI 24: PÄLS MED BLICK FÖR FRAMTIDEN

Manzoni 24:s lammskinnspälsar är företagets signatur och lägger stor vikt vid etik och hållbarhet. Alla pälsar i rockarna är certifierade och varje artikel kan spåras för att säkerställa efterlevnaden av de strängaste föreskrifterna. Företaget engagerar sig för etiskt agerande och garanterar därmed en hållbar form av lyx. Manzoni 24 står för en ny era av pälsmode, lätt, ofodrad och lämplig för varje tillfälle.

Bläddra genom det aktuella urvalet av Manzoni 24:s kollektion här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en långvarig önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För mer information står vår kundtjänst gärna till ditt förfogande.