Konstläder väskor

Alla Sala

Inget konstigt med konstläder. Faktiskt precis lika bra som originalet! Väskor i konstläder gör sitt intåg i modevärlden, utan att för den skull tappa stil och estetik.

Konstläder väskor – vegana, lättskötta och underbara.

Konstläderväskor är inte enbart det optimala valet för dem med vegan livsstil. Konstläderväskor är nämligen på intet sätt sämre i kvalitet eller stil än dem i äkta läder. Istället utgör väskorna ett fantastiskt resursskonsamt alternativ där inget djur behöver offra sitt skinn. Konstläder har faktiskt en del fördelar jämfört med äka: det är mer robust och mindre känsligt eftersom det oftast är gjort av en textilväv med en mjuk täckande yta i plast. Det gör konstläder så mycket enklare att sköta. Små fläckar tar du enkelt bort med en fuktad trasa, och därefter torkar du bara torrt. Till din hjälp finns det särskilda konstlädersprayer. De finaste modellerna finns just nu hos bland annat föregångaren, Stella McCartney. Hon satsade från allra första början på konstmaterial. Andra designers som hakat på är Michael Kors och Guess, för att nämna några. Konstläder väskor har sedan länge suddat ut billighetsstämpeln. Idag har de bra, exklusiva och högkvalitativa läderalternativ i sina kollektioner. Skillanden är så gott som omöjlig att se, så det går nästan att fullt ut ansluta sig till eko-trenden.

Många olika looks med konstläder.

Damväskor i konstläder är så rika i sitt urval. Det finns helt enkelt något för varje tillfälle, och materialet finns i alla färger, former och storlekar. Gillar du eleganta clutchs för en kväll med tjejerna? Eller behöver du en rymlig shoppingväska, till exempel från MCM? Kanske söker du en ryggsäck i sportig streatwear-stil? En vacker följeslagare i form av en enkel handväska som du kan använda var dag? Ja, den finns såklart också i konstläder. Du kan till och med hitta laptop-väskor eller plånböcker i detta lättskötta material. Så låt oss nu ta en titt på själva uteendet. Självklart finns allt från häftiga färger till klassiskt nedtonat. Väskorna går att få i metallic-look eller med uppseendeväckande mönster. Valet är nästintill gränslöst! Så alla veganer och andra som letar efter alternativ när det gäller att matcha olika outfits – här väntar alla möjligheter att botnanisera bland fantastiska accessoarer.