Chloé Marcie

Alla Sala

Chloé Marcies är redan en självklar favorit hos alla modeflickor som drömmer om ett naturligt feminint utseende. Precis det utstrålar Chloé Marcies design med det snygga läderbandsförsedda handtaget.

Chloé Marcie designar för det romantiska

märket Chloé och har inte bara förmågan att hänföra med vackra silluetter och romantiska modeller. Hon har också en förtrollande stil. Från start har detta märke släppt kollektioner i drömsk look och avslappnad attityd. Ingen kan ändra på det, varken Natacha Ramsay-Levi, som sedan 2017 hör till det franska modehusets toppdesignerna, eller hennes föregångare. Glädje, naturlighet och lätthet, det är det som präglar en Chloé-tjej och Chloé. Denna prägel är införlivad i axelremsväskan Marcie, som faktiskt blivit modehusets klassiker. Denna vackra filigrana uppenbarelse i kombination med en ungdomlig otvungenhet tillför både väskan och dess ägarinna en särskild fransk finess. Väskan är gjort i kalvskinn och är dekorerad med roliga läderapplikationer. Det ger Marice en så där lagom och underbar touch av nonchalans och elegans. Dekorativa sadelsömmar, handvirade läderhandtag och två läderband som hänger vid låset för tankarna till 70-talets folkloristik.

Den klassiska Chloé-tjejen

söker vanligtvis efter en väska som har mjuka kanter och smidiga material och som är attraktiv i all sin enkelhet. Men den ska samtidigt bära med sig bohemiska vibbar. Önskar man dessutom kvalitet och en design som andas dåtid, nutid och all framtid, ja då är klassikern ”Marcie” det rätta valet! Väskan kompletterar stilar med romantiska tongångar och har förmågan att både slå följe med sommriga maxiklänningar som trendiga slagbyxor ihop med diskreta, vita office-blusar. Chloé Marcie har inte bara yttre kvaliteter, nej väskan är en oerhört bekväm accessoar som räddar en hektisk almanacka genom sin extra rem ger dig extra bärkomfort. Dessutom är väskan praktisk och funktionell med generösa inner- och sidofack. För kontorsfria dagar lämpar sig de lite mindre modellerna bäst. Välj en rund form, eller en crossbody bag som garanterat går rakt in i en boho-tjejs hjärta.