Chloé Drew

Alla Sala

En som år efter år lyckats kombinera det väldigt enkla och okomplicerade med smakfull charm och stil är Chloé Drew. Easy Chic – för dig och din bästis!

Sagolika Chloé Drew!

Vad är egentligen lyx? För vissar betyder ordet framgång på jobbet. För en annan är det förknippat med fritid och för andra är den bästa lyxen i världen att leva i en lycklig relation. Men lyx kan också komma i form av en modeaccessoar, som en klänning eller en handväska. Visst är det detta som gör våra liv lite mer intressanta, all denna längtan och små och stora önskningar. Det är inte svårt att ta till sig den livsfilosofi som Chloé Drews märke Chloé Easy står för! Hennes världsberömda handväska förenar nämligen romantisk kvinnlighet med en lagom portion av casual chic. Den enkla väskan påminner om en saddle bag och tycks nästan sväva fritt och tyngdlöst från väskans så typiska kedjeband. Den nya kollektionen bjuder på nya härliga fäger och material. En bra sak är att du alltid kommer att kunna känna igen väskan på det väldesignade och vackra väsklåset.

Snygg design för alla tillfällen – Chloé Drew har gått från klassiker till it-bag.

Vill du veta vem modeproffsen helst går hand i hand med? Då behöver du bara titta på handväskemodeller som Chloé Drew-bag, en feminin och okomplicerad retrolook med moderiktiga färger och så snygga att titta på. Det gör väskmodellen till en klassiker, säsong efter säsong. Det franska märket har samma kultstatus som toppfavoriten Chloé Drew bag. Axelremsväskan har ett praktiskt innerfack och finns i flera olika storlekar, allt från mini, midi upp till large. Men formen är alltid samma – rund. Vikten pendlar lite beroende på material mellan 0,5 och 0,9 kg. De flesta modeller är i läder eller velour, men idag finns det också modeller i helt andra material. En Chloé Drew-väska är helt klart värd att satsa på och finns i eleganta neutrala färger, eller i mer trendigt mixade färgkombinationer.