Chanel väskor

Alla Sala

Just nu har vi inga Chanel väskor i vårt sortiment, men kanske känner du dig redo att upptäcka andra fantastiska märkesväskor? Vi hjälper dig med inspirationen.

En äkta väska från Chanel är nog drömmen för alla kvinnor!

fashionette hjälper dig uppfylla din dröm. Scenen är din – Chanel väskan! Chanel väskor - klassiker genom alla tider med sammetslena läder, quiltmönster, kedjespänne och sist men inte minst, ett dubbel-C. Så ser den sanna handväskedrömmen ut. Än idag, 60 år efter att den första väskan designades, får denna klassiker många kvinnohjärtan att bulta lite hårdare. Coco Chanel, känd för sin okonventionella och sportiga stil, skapade denna handväska och fortfarande står den som symbol för elegans. Vi menar såklart 2.55! Hos fashionette hittar du modellen i flera olika varianter. Handväskorna från Chanel vårdades ömt av sina första ägarinnor och fick sedan tas över av andra kvinnor, så att även de skulle utveckla smak för en Chanel bag.

Chanel – wear it everywhere!

Man måste inte vara en kvinna från Paris för att kunna bära upp en väska från Chanel. Det som däremot krävs är elegans och medvetenheten om att det du bär på din arm är ett stycke modehistoria. Klarar du bara det, klarar du resten galant. Ett stiltips är att klä sig i en casual boyfriend jeansbyxa tillsammans med en vit t-shirt och en snygg tweed-jacka över – very Chanel. Även till den lilla svarta passar nog ingen väska bättre. Så om du gillar smycken kan du faktiskt ta det lite lugnt denna gång. Låt istället väskans dekorativa kedja smycka dig! Möjligheterna till vackra kreationer är oändliga. Chanel väskan står i centrum vart du än går. Så låt allas blickar vända sig mot dig, det är du värd!