Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Saddle bags

Vild och fri – den attraktiva sadelväskan tar casuallooken till nya höjder med hjälp av alla smarta, praktiska detaljer.
Alla handväskor

The saddlebags are ”bag”!

Många modefavoriter har en väldigt praktiskt bakgrund, som exempelvis föregångarna till dagens sadelväskor. Det var väskor som ryttare satte fast på sin sadel. De första modellerna har inspirerat dagens modeskapare som Hugo Boss, Chloé och Liebeskind Berlin. När 70-talsmodet fick sin comeback blev väskorna ännu hetare och finns väl i så gott som i var kvinnas garderob numera. Det är så snyggt att bära dem lite nonchalant hängandes tvärs över överkroppen, eller låta den långa, breda och ibland väldigt färglada remmen hänga fritt från ena axel. fashionette har saddlebags i otaliga varianter och utföranden. Sadelväskorna tar våra modehjärtan med storm, säsong efter säsong, vare sig det handlar om klassiska lädermodeller i svart och brunt eller om det är sommarfräscha färgklickar i pastell från Chloé.

De gyllende metalllåsen och kedjehandtag fulländar dessa högkvalitativa läderväskor.

Som pricken över i:et – gläds åt dessa oerhört väldesignade och klassiska saddle bags som består av 1,5 mm tjockt garvat och naturligt färgat läder. Saddlebags i läder har dessutom en skön bieffekt, nämligen att naturmaterialet får mer karaktär ju äldre det blir. Detta är en väska att njuta av i många år framöver. Den har en enkel form, ett stort innerfack och justerbara remmar, som passar underbart fint till uppkavlade momjeans och en vid skjorta eller t-shirt. Designade sadelväskor är riktiga trendsättare som passar till många olika modestilar. Liebeskind Berlin eller JOOP! satsar på axelremmar i färgertoner som skiljer sig från väskan och har en ganska rak form. Snyggt till vita blusar och en perfekt look för kontoret. Rebecca Minkoff, See by Chloé och Marc Jacobs å andra sidan har anammat en helt annan stil med fransar och nitar som får looken att gå åt boho-hållet.