Accessoarer

Alla Sala

Accessoarer från fashionette: Här hittar du dina favoriter!

Vad skulle en kvinna göra utan sina accessoarer? Vi skulle vara ganska hjälplösa, eftersom utan de små favoriterna skulle man verkligen inte kunna piffa till eller till och med dominera en outfit lika fint. Vidden är stor när det kommer till designeraccessoarer, för de finns i många olika typer, former och färger. Det kan vara en passande plånbok till handväskan, exklusiva halsband, ädla örhängen eller de nya iögonfallande designersolglasögonen, t.ex. från Gucci. Ett annat exempel på damaccessoarer är de färgglada halsdukarna från Kenzo som fulländar varje outfit. Sådana slående accessoarer gör att man blir på gott humör och fångar allas blickar speciellt på sommaren. Hur vore det med en fin armbandsklocka som t.ex. de trendiga Michael Kors-klockorna? Framför allt klockorna i roséguld är superpopulära och helt enkelt snygga... I vår webbutik blir drömmar sanna!

Fullända din look – toppstyling med våra märkesaccessoarer

Accessoarer kan göra under när det handlar om att fullända en look och för att se toppstylad ut. Varje säsong erbjuder nya drömlika trendfärger och modeller – det är inte alltid så lätt att bestämma sig med ett sådant stort urval. Bland de iögonfallande accessoarerna finns våra damhalsdukar, till exempel sjalarna från Gucci, vilka ger dig flera modepoäng. I kombination med enkel elegans är dessa halsdukar och sjalar riktiga eye-catcher när man till exempel bär dem som en väskaccessoar. Med en chic damplånbok är du en shoppingstjärna vid kassan som drar till sig avundsjuka blickar!

Oavsett om stilen ska vara hipp eller klassisk, varje dag bestämmer du själv hur du vill se ut. Med alla dessa kombinationsmöjligheter är det helt enkelt roligt med mode och när du letar efter den speciella pricken över i:et bland accessoarerna, hittar du helt säkert den passande handväskan online hos fashionette.

Hur kombinerar man accessoarer på bästa sätt?

Accessoarer är ett must-have för varje lyckad outfit. Men det gäller att följa de fem gyllene reglerna:

  • Less is more. Örhängen, kedjor, armband, armbandsklocka, slående läderskärp, halsduk och extravagant handväska på en och samma gång? Det ser alltför utsmyckat ut – koncentrera dig hellre på en eller två markanta accessoarer eller flera diskreta smycken som passar ihop.
  • Färgvalet är viktigt. Dina accessoarer ska helst knyta an till en färg i outfiten som inte är för dominant – handväskan kan exempelvis matcha skornas färg och sjalen kan passa till kjolen. Även motsatta färger som ändå passar ihop kan man kombinera på ett tilltalande sätt. När det kommer till smycken, se då till att inte kombinera guld, roséguld och silver med varandra.
  • Tillfället avgör. Det är skillnad om du stylar dig för kontoret eller för ett bröllop. Detsamma gäller självklart även för accessoarer. Ta det lite lugnare i vardagen medan du till festliga tillställningar kan välja mer iögonfallande smycken ur smyckeskrinet och påfallande klädesplagg ur garderoben.
  • Din personlighet står i centrum. Vi älskar alla att shoppa de senaste designeraccessoarerna. Ändå passar inte alltid alla trender till din stil – är så fallet, bör du helst inte hoppa på trendtåget. Nästa coola trend som framhäver din personlighet kommer säkerligen!
  • Eye-catcher för din stil. Har du en enkel outfit som gör att du inte läggs märke till, kan en iögonfallande accessoar som till exempel ett brett skärp eller en stor kedja göra att hela outfiten drar till sig allas blickar. Så kan du för övrigt även göra liknande stylingar helt olika – genom att byta ut accessoarerna.

Har du fått lust att skapa helt nya outfits med våra designeraccessoarer? Ha då så kul när du shoppar!