Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Vintage väskor

Låt dig inte luras av den använda looken. Hos fashionette är det nytt, lyxigt – och vintage! Det perfekta valet för en mer avslappnad stil eller till en rockig partylook.
Alla handväskor

Vintage väskor överträffar med patina.

Handväskor med vintagekaraktär är charmörer som bara blir bättre med åren. En viss used look är så trendigt bland väskälskare för tillfället. Kanske just för att det perfekta ligger i det imperfekta, slitningar får lov att synas och lädret får åldras med vördnad. Ett märke som är extra känt för sina vintagekreationer är Campomaggi. Detta italienska märke använder framför allt exklusivt läder som bland annat färgas i olika bruna nyanser och redan där får ett visst nött utseende. Precis som det ska vara. För perfektion lägger man sedan till lite veck och skråmor. Allt för att lädret ska få den rätta använda looken. Vi bara i älskar det! Dessutom använder Campomaggi gärna kopparfärgade detaljer i metall som ger en lätt anlöpt patina. Men var inte orolig för de små ”skavankerna”. Väskorna kommer att hålla länge, länge och är av absolut toppkvalitet.

Våga vara ofullkomlig – vintage väskor blir modestatements.

Vintage väskor passar perfekt till en rockig stil. Därför passar dessa väskor så förträffligt till läderjackor, slitna jeans och rejäla boots. Men det är inte allt. Din vintage väska den rätta coola touchen på en tillbakahållen look. En väska i vintagestil kan alltså utan problem även kombineras ihop med en ull- eller tygkappa eller med en fin och skir sidenblus. Med modemixen av olika material och ett know-how om stilbrott blir väskan ännu mer synlig. Den slitna looken används främst på shopper och olika axelremsväskor. Gärna då i mjuka smidiga material som läder. Liebeslind har till exempel tagit fram nonchalanta påsväskor. fashionette rekommenderar dessutom en titt på märken som Coach och MCM som har hittat sin vintagestil med tryck och broderier. Vintage var och förblir trendig.