Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Viltskinnsväskor

Finns det ett mer flexibelt material? Upptäck väskor i viltskinn, i massor av fäger och stilar, som framhäver just din look.
Alla handväskor

Boho eller chic – coola mockaväskor.

Mocka har en underbart och sammetslen läderyta som ger en varm och levande känsla. På vintern är mocka ett helt trendoberoende material. På sommaren satsar man gärna på en romantisk boho-stil med just mocka. Det finns många olika väskor i detta fantastiska naturmaterial; både vad gäller storlek och färg. Det franska designhuset Chloé är känd för sin boho-stil med Drew och Faye bag i klassiskt svart samt i varma bruna, beiga och röda toner. Sommarens höjdunkt: pastellfärger! Även Patrizia Pepe anses tillhöra den genuina boho-företrädaren och sätter fart på alla fesivaler med sina fräsiga fransar. Ett extra plus är att mocka inte bara gör sig snyggt på utsidan av väskan utan är oerhört poppis att ha på insdan. Den sammetslena texturen får din hand att leta sig ner i väskan både en och två gånger extra! Och de ger skydd åt båda mobil, laptop. Win-win för både stil och funktion!

Väskor i mocka för alla dagar och alla tillfällen – fashionette har det mesta.

Med en mockaväska får du din vinterbusinesslook att klättra några grader på modestegen. En tote i exklusivt material hjälper dig hålla ordning på anteckningsblock, plånbok och alla viktiga dokument. Samtidigt passar väskans attityd bra till vinterkylan. Ska du och din nya favoritaccessoar ut och festa? En minicrossbody i råläder fångar in allt du behöver för kvällen och ger svängrum på dansgolvet. En med nitar exempelvis är ett perfekt val för den rockigare stilen. Är dert festivaldags? Ja, då är vilda fransar ett lämpligt alternativ. Om du vill ha lädret på insidan av väskan rekommenderar fashionette modeller från Gucci. Dessa har ett helt fantastiskt extravagant yttre. Väskorna från Campomaggi däremot fulländar väskornas streetstyle med ett coolt understatement. Känn dig oövervinnerlig med en mockaväska! Vilken stil du än gillar bäst så tillför mockaväskan en boho-stil som kommer att göra dig oöverträfflig!