Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Väsksmycken

Ett smycke säger mer än tusen ord... Sött, lyxigt, humoristisk eller kanske extra elegant. Hur känns det idag? En väskaccessoar säger det åt dig!

Väsksmycken!

Nyckelringen började som en lite praktiskt souvenir, som sedan klättrade upp och blev till mer av ett renodlat smycke. Visst hjälper den fortafarande att ha koll på alla nycklar. Men en dag insåg modevärlden att detta smycke borde får slippa hamna längs ner i handväskan. Och så kom väsksmycket till! Först ut – gissa vem? Jo, precis – Fendi! När Fendi väl börjat med dessa roliga små pälssmycken och alla fashionistas skull ha just precis DEN, så fanns det ingen återvändo. Färglada väsksmycken i bland annat metall och i form av pälsbollar hänger på allt från minis bags till XL-shopper. Vårt modetips är följande: Likt axelremmarna så är dessa hängsmycken idealiska för att ge handväskan ett personligt intryck. fashionette har dessutom ett stort urval – allt för att du ska kunna vara unik!

Väsksmycken skulle kunna sammanfattas som accessoaren för accesssoarer, och de designas av bland annat Michael Kors, Marc Jacobs och många fler.

Ge mig en ”bag bug”, en designerhängsmycke och.... äh, ge mig allihopa tack! Om det till slut ändå bara blir 1-2-3 rekommenderar våfra fashionette stilexperter följande fyra trender: Den lekfulla: Upptäck barnet inom dig och dekorera din väska med söta hjärtan, teddybjörnar med knappögon från MCM eller med poppiga seriemotiv. Och visst är det kul att leka med sina nya modeaccessoarer! Den ädla: Strass, kristall och metallic får varje handväska att skimra. Det är helt ok att pimpa väskan med kedjeaccessoarer utan att hamna i punk-facket. Den mysiga: Pälsmonster, fluffiga frukter och gosiga bollar får vilken hårdnackad modevägrare som heltst att tina. Nu går vi mot det personliga hållet. Denna säsong står de egna initialerna väldigt högt i kurs."