Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Väskor med ring

En kultväska som älskar rampljuset och uppmärksamheten. Detta är en handväska och smycket i ett, allt du behöver med andra ord.
Alla handväskor

Ring! Ring! Kultväskor med en ring har gjort sitt intåg.

”Put the ring on”, en uppmaning alla kvinnor vill höra en gång i livet. Om den rätte eller rätta inte dykt upp än, ja, då kan man ju alltid handla själv. En väska med ring är precis lika vacker – bara så mycket mer praktisk! De kultiga väskorna med ring syntes på catwalken för första gången år 2017 och det var inte mindre än det franska modehuset Chloé som då skapade dem. För några säsonger sedan var ringen på Faye bags mer något av en smyckade detalj. Den skulle dock komma att fylla en funktion genom att läderhantaget helt enkelt ersattes av en gyllene ring. Samma sak gjorde man med Nile bag. Den massiva metallen gör sig oerhört fint till enkla looks i organiska former och i organiska färgtoner. Numera finns denna tjusiga väskmodell även hos See by Chloé, Fendi eller Calvin Klein.

Faller aldrig handlöst, är bara makalös!

Om man tar en titt på dagens streetwear som bloggare och andra modefantaster lägger upp på sociala medier är inte svårt att upptäcka ringväskornas nytända popularitet. Många älskar lyxvarianten från Chloé; som influencerna Leonie Hanne von Ohh Couture eller Lenadra Medine Cohen von Man Repeller. Ringväskan har helt enkelt en 2-i-1-faktor. Den stabila metallringen ger dig ett stadigt grepp om väskan. Vill du, låter du den hänga från din handled. Sedan är ringen i sig ett vackert smycke som framhäver din sobra look. På sätt och vis blir accessoarer överdlödiga med en ring i handen. Klackar i blockformat som är öppna i hälen, en sidensjal kring halsen och ett par solbrillor – visst andas det sommar! Väljer du en väska med ring till rundar du av hela sommarlooken på ett smaching sätt. fashionettes heta modetips är väskan med ringhandtag. Vilken hit den kommer att bli till sommaren. Glöm inte heller att testa den som miniväska.