Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Tyska designer

London, Paris och Milano i all ära, men här slår vi upp portarna för alla de vackraste designerväskor som är ”made in Germany”.
Alla väskor

Tyska designer sätter trenden

På den internationella marknaden är de tyska designerna väldigt eftertraktade och visar också att de har en ovanligt fin känlsa för exklusiva modetrender. Det dyker hela tiden upp nya framgångsrika märken och företag ur den till synes oändliga tyska designerkreativiteten, som alla kan sitt hantverk och driver sina företag med själ och hjärta. Några exempel är de redan väl etablerade märkena som Michalsky, Liebeskind Berlin och JOOP!. Men det finns också uppstickare som Nadine Eismann och Marina Hoermanseder. Gemensamt för alla är deras höga nivå och passion för sitt mästerligt kreativa hantverk. De satsar på toppkvalitet vad gäller material och produktionstekniker, men är också kända för sin puritanska och väldigt särpräglade stil. Det spelar ingen roll om det handlar om väskor eller andra damaccessoarer. Tyska designer är de hemliga stjärnorna på modehimlen. Denna etikett kan de tacka sin jordnära livsstil, en hälsosam dos av extravagans och sin urbana attityd för.

Omisskänliga väskor: tyska designer har en helt egen signatur.

Abro till exempel är känt för kvalitet av absolut högsta klass. Märket visar om och om igen sin fenomenala känsla för unika trender och gör dem till sin egen. Stilfulla accessoarer som samtidigt omfamnar funktion och kvalitet är några saker som kännetecknar detta märke. Samma gäller för Liebeskind Berlin. Märket är ett av de mest famgångsrika exporterna från Tyskland, där varje enskild design återspeglar huvudstadens lite fräcka, dynamiska livstil. Vid det här laget har märket hunnit bli älskat världen över. Väskorna från JOOP! däremot bär med sig en stilfull elegans som älskas av moderna och starka kvinnor. Varje accoessoar utstrålar karaktär och självsäkerhet i sin design.