Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Streetstyle väskor

De kommer från Stockholm, New York, Paris, Milano och Berlin – kreativa modebloggare och influencers som ger styling-tips och håller gator i ett topp-trendigt grepp.
Alla handväskor

Trendspotting

Fram tills för några år tankade man modeinspiration i magasin som Vogue, Glamour m.fl. Men nu kan man verkligen hitta denna inspiration överallt. I Milano och bort till New York. Från Instagram till Pinterset. Inte att förglömma hela den stora skara av modebloggare som finns runt om i världen och numera förser andra oss med stylingtips, sköter trendspaning och ger råd kring väskor och accessoarer 24/7. På Milanos gator ser man till exempel att designerväskor i högljudda färger och med prints från inga mindre än Dolce&Gabbana, Gucci och Fendi dominerar gatorna. Ju mer desto bättre helt enkelt. Men så är det också Italien, där kvinnor anses vara både lidelsefulla och ha en självklar inneboende livsglädje. Lika moderiktigt, men långt mer feminint, är väskmodet i Frankrike. Från Champs-Élysées till Avenue Montaigne bär man helst det som är typiskt parisiskt chic. Fransyskor håller sig gärna till inhemska modedrsigner som Chloé, Céline eller Saint Laurent. Berlin och New York däremot är raka motsatsen. Här andas det urbana, och stilen är skarpare och mer tillspetsad. Man gillar Bao Bao, Balgencia och Mansur Gavriel med sina avantgardistiska former och format.

Från modemetropoler rakt in i din garderob! Hitta stjärnornas streetmode du med!

Bloggare, designer och modeproffs ser ofta så spontant stylade ut. Men då ska man veta att det i verkligheten handlar om ett väl genomtänkt koncept. Men det betyder inte att du inte kan anamma deras stil. Vi har lite tips på vägen! Just nu gäller väskor från Gucci! Favoriter ute på gator är framför allt Belt bags och väskor i sammet. De tyska bloggerskorna Caro Dauer eller Aylin König syns ofta med dessa trendiga väskor. En annan bloggerska, Aimee Song (Song of Style), använder helst streetstyle bags från Lius Viutton, medan Gala Gonzales (Amul) föredrar Valentinos väskor. It-girl Olivia Culpo i sin tur älskar framför allt klassikerna bland märkesväskorna. Henne ser man ofta med Tod´s, Chanel eller Saint Laurent."