Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Sommarskor

Step it up! Sandaler, slip-ins, tofflor, ballerinaskor, espadrillos... Sommarekvationen är enkel; det ska vara öppet och skönt.
Alla sandaler

Hitta den perfekta sommarskon.

När solstrålarna blir fler, temperaturen stiger och den svalare garderoben kommer fram så kan vi äntligen motivera alla underbara skoköp! Det som då främst gäller är att det är lätt och luftigt. Klassikern är sandalen med smala remmar, som bl.a. finns i lyxdesignern Valentinos sortiment. I hans design går ingen häl fri, det är högt och det är kitten, det är med nitar och det är sexigt! Lite mer återhållsam i stilen, men precis lika chict, är skorna från Prada. Här ligger viserligen fokus på höga klackar, men då med bred klack som gör det mer bekvämt. Som alternativ finns sliders och mules – mycket heta nyheter inom skomodet. Balgencia, Gucci, Saint Laurent – alla älskar det låga. Tja, det kanske inte är varje kvinnas grej, men det är garanterat moderiktigt!

Kommer Askungen att hitta sin passande sommarsko?

En promenad längs stranden? En kort semestertripp eller bara den lilla biten till kontoret? Hur långt det än är så finns det en perfekt sko även för den hetaste sommardagen. På kontoret är mockasiner eller snygga mules ett utnärkt val för dina fötter. Lite beroende på stil och look passar de mer avslappnade modeller från Chloé, Prada eller den rebelliska Valentino. Gemensamt för alla är att de håller sig till de lite mer diskreta färgvalen. Ska du ta en minitur till Milano? Eller luncha med dina vänner? Eller åka på strandsemester? Låga sandaler med remmar är supersnyggt ihop med maxiklänningar eller casual jeans. Sen får de små detaljerna sätta finishen. Vi pratar då om spännen, nitar, pompoms och tofsar. Skor som verkligen syns och tar plats är däremot plattåsandaler, något som Prada har tolkat på sitt speciella vis med metalliclook och exklusivt läder. Även Saint Laurent visar sitt mod för höjder och för unika looks bakifrån.