Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Signatur väskor

Det svartnar för ögonen... i alla fall vid dålig stil. Men med dessa signatureväskor kan ingen kvinna någonsin hamna i ett modemässigt fauxpas!
Alla handväskor

Signaturväskor. Ikoner och annat!

En ”signature bag” är en nyckelmodell som är väldigt populär och har hög igenkänningsfaktor. En del är så eftertraktade att man måste stå på kö för att kunna köpa dem. Men om du inte vill vänta i tre år på en Birgin bag kanske du istället ska fundera på att investera i en Chanel 2.55, en Gucci Bamboo, en Céline Phantom eller en Lady Dior. Även dessa väskor är absoluta klassiker i topklass. Men även signaturväskor kan behöva en lite paus. Chloé och flera andra har jobbat hårt med att ta fram nya it-väskor, väriga att ta över. Knappt något Instagramkonto klarar sig utan dessa! Och inte att undra på, de gick direkt från catwalken till kändisar som Oliva Palermo, Gigi Hadid och Taylor Swift. Det har därmed blivit dags att titta närmare på dessa nykomlingar.

En ny generation signaturväskor korades. Underbara namn, underbar design, underbar funktion

Chloé Nile är väl något av det hetaste som finns att få på lyxväskmarknaden just nu. Signaturväskan med det runda handtaget såldes slut på bara några timmar efter att den kom ut i webbshopen. Looken är en mix av boho-chic och klassiskt elegant. En prisvärd väska är exempelvis King Karls Shoulder Bag K/Signature. Den är enfärgad, har en stetament-look och självklart en tydlig logo. Du kan köpa den antingen med en handledsrem i läder eller med kedja. När vi ändå pratar om kedjehandtag... Även Stella McCartney har kedjehandtag i sina Falabella-reaktioner. Hennes väskor hör sedan år tillbaks till ”essentials” och har absolut den rätta coolhetsfaktorn. Blir det för mycket Londongrunge kan du istället kika på vår italienska väskbuffé. Pinko sprider originell glamour och sexappel omkring sig med sina axelväskor med stora spännen och tryck. En sak är säker: Alla är helt unika!"