Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Prada Shopperväska

Prada Shopper

– denna väska är den i särklass med eftertraktade väska från det italienska modehuset. Prada Shopper bag får hjärtan att slå hårt och högt. Vi bara älskar den, oavsett hur den ser ut. Tycker du som vi?

Lockelsen med klassikern Prada Shopping bag?

Att den är enkel, har en kantig form och är utrustad två stabila handtag! Prada håller fast vid detta framgångsrecept. Prada Shopper är både praktisk och chic och så perfekt för vardagen. Handväskan sätter sina spår – på kontoret eller på shoppingrundan. Var så säker. Särskilt praktiskt är just att det finns så mycket plats och att väskan har alla dessa intelligenta fackindelningar som trollar bort allt onödigt letande. Det brukar annars vara ett klassikt faktum med stora väskor.

Prada Shopper-väska – materialgenomgång.

Prada bags är aldrig någonsin tråkiga, trots den enkla formen. Det finns helt enkelt för många olika utseenden. Bara att välja rätt material kan bli ett (trevligt) kval.

Saffiano-läder. Klassikern bland alla läderarter. Uppfinnaren av denna lädersort heter Prada. Den typiska korsmönstrades strukturen gör Pradas shoppingbag extra stabil– så bekvämt och bra för en stressig vardag. Komihåg! Ska det vara saffiano, ska det vara Prada.

Mjukläder väskor. Namnet Prada står för ren och skär lyx. Därför känns det också lite extra att ta på Pradas shopper bag med det mjuka nappaskinnet. Lädret är mjukt som smör, så förvånas inte om du allt som oftast ertappas med att stryka med din hand över din Prada Shopper bag.

Nylon – inte heller detta funktionella material är något som Prada ryggar för. Tessuto Momber-serien påminner om dunfodrade vinterjackor. Serien bryter sin egen klassiska möstertrend. Men, även denna Prada Shopper bag är en storsäljare.

En Prada Shopper bag kan också uppenbara sig kanvastyg och är då extra lätt och avspänd. Det är riktigt okomplicerat att hänga med denna väska. Åh, vad vi älskar denna fritidsväska! Vad skulle du säga om en picknick eller en utflykt till stranden?

Där ser du, Prada Shoppern är all annat än enformig! Med rätt väska över armen klarar du varje situation. Den är en allroundväska, Prada Shoppern, och snart kan du inte längre leva utan den.

Om du tycker om Pradas shoppingbags ska du även ta en titt på alla andra fantastiska modeller. Designer-axelremsväskor, designerväskor eller designeraccessoarer i regnbågens alla färger väntar på att bli upptäckta av dig.