Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Sammetsväskor

Modevärlden hejjar på denna syndigt sammetslena accessorar – väskan som är redo att erövra varje hjärta med charm, skimmer och gränslös lyx.
Alla handväskor

Kunglig hälsning med sammetsväskor.

Sammet har en alldeles unik charm. Det var svårt och dyrt att ta fram tyget. Därför var det bara de adliga och välbärgade som hade råd att köpa detta skimrande sammetstyg. Det ädla tyget användes och används fortfarande som kuddöverdrag, som möbeltyg, som väggbeklädnad eller prunkande dräkter. Tack vare Gucci besteg sammet åter modetronen år 2017 när han designande kläder, skor och väskor i detta mättade tyg. Lyxdesigner som Prada, Fendi och Saint Laurent följde i hans spår och hade även de sammet i de senaste kollektionerna, på allt från skor, smycken och väskor. Sammetsväskor är alltid ytterst eleganta följeslagare till en aftonklänning, oavsett om det är en clutch en ryggsäck, ett skärp eller en axelväska. Men även den coola fritidslooken mår bra av en mjuk kontrast i form av en sammetsväska. Toppinvestering!

Kväll, vardag och sport – när är en sammetsväska som bäst?

De mindre bucketväskorna lämpar sig kanske bäst för nattugglorna. De större sammestväskorna däremot passar också fint till vardagslooken. Till dagen satsar man helst på en minimalistisk form med lite diskretare detaljer. Den enkla work-wear-stilen går bra ihop med sammetsväskor och man kan gärna komplettera med ett par matchande sammetsskor. Denna moderegel får gärna brytas om du ska ut på en mysig långpromend. För även sneakers gillar att umgås med sammet. Det leder oss till frågan: ”Passar sammet verkligen ihop med sport?”. Bikini i sammet är väl första svaret på den frågan. Därefter kommer sammetsträningsoverall! Åh, vilka sköna träningskompisar! Är du inte helt övertygad så välj åtminstone en sportig väska i sammet. Här har vi ett material som inte skyr stilbrott och alltid är redo att ställa upp som modemotpartner. Kom igen – ställ upp på en match!