Pumps & High Heels Sale

Alla Sala

Den enklaste uppgraderingen för varje look – hitta perfekta Pumps & Höga klackar hos Fashionette

Inget annat boostar din outfit från ”Oh no” till ”Oh wow” på enklast möjliga sätt som ett par äkta pumps. Urvalet är oändligt och du kan fritt välja mellan somriga peeptoe-pumps, eleganta Mary Janes, Kitten-Heel Rockstuds med nitdekorationer eller pumps av elegant spets från Dolce & Gabbana. Det finns passande pumps för alla sorters kvinnor som inte bara uppgraderar looken utan även kompletterar personligheten. Titta runt i Fashionetts webbutik och inom ett par dag kan du ha ett par perfekta pumps att kalla dina egna.

Shoppa Pumps & Höga klackar från kända designers och premiummärken på rea hos Fashionette nu

Pumps passar till kvinnor som Choupette passar till Karl Lagerfeld, monogram till Gucci och de röda sulorna till Christian Louboutin. Detta feminina skoplagg skaffade sig redan för årtionden sedan en fast plats i modevärlden och det är numera svårt att tänka sig kvinnor utan pumps. Om inte förr så innebar kultserien Sex and the City att man numera hittar pumps i mängder av varianter i varje skogarderob. De fungerar dock inte bara som sexig fotbeklädnad som passar till i princip allt från kjolar, klänningar och till jeans. Designer pumps på rea förbättrar dessutom hållningen, fungerar som optisk förlängning av benen och skapar en smidig och lasciv gång. Pumpsen är ett absolut måste i varje skofanatikers samling och har sedan länge etablerat sig som det självklara skovalet. Eftersom dessa eleganta skor är så användbara är de otroligt omtyckta bland alla kvinnor och bärs både till kontoret och till operan. Även män gillar den fascinerande effekt som ett par snygga pumps kan utlösa. Eftersom pumps i sin klassiska variant har en klack på maximalt 10 cm fungerar de väl att använda dagtid och ändå vara bekväma och praktiska.

Har du fler frågor om våra designer pumps eller höga klackar på rea? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Om du tycker om eleganta sneakers kan du även titta bland alla designer skor och andra märken som Prada, Valentino eller Saint Laurent i vår webbutik.