Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Liebeskind Berlin Ryggsäckar

Alla Sala

Vi har tyvärr inga produkter som stämmer med denna sökning.
Prova ett annat sökord eller filter.

Liebeskind Berlin Ryggsäckar hos fashionette

Trendmode från Berlin – det är Liebeskind Berlin. Det unga märket från Berlin-Kreuzberg är framgångsrikt över hela Europa och har numera avancerat från insidertips till kultmärke. Ansiktena bakom märket är designerna Julian och Johannes Rellecke och Semih Simsek. "Kreativ i Kreuzberg" är deras motto som de alltid lyckas uppfylla med sina kollektioner. Kvalitetstillverkningen och de bekymmerslösa, fräscha designerna har gjort de avslappnade accessoarerna så älskade. Inte för galet, utan vardagsdugligt, överkomligt prissatt och uttrycksfullt på sitt sätt – så presenteras Ryggsäckar från Liebeskind Berlin för storstadens modefashionistor.

Liebeskind Berlin: Individuellt, alltid med kärlek för detaljer och mode som sätter trender jämt

Oavsett om det handlar om en ryggsäck eller mini-ryggsäck, tyg- eller läderryggsäck, en variant av velourläder eller en av robust canvas-tyg – Liebeskind Ryggsäcken förenar den praktiska aspekten med stil och komfort i en väska och förser bäraren med en okomplicerad och samtidigt modemedveten stilkänsla. Även väskan på ryggen kan vara förtrollande. Den viktigaste modeaccessoaren är som bekant handväskan. Däremot har de klassiska bäralternativen som satchel- och crossbodyväskan fått riktig konkurrens under de senaste säsongerna – av en gammal bekant – Liebeskind Ryggsäcken.

För mer information om våra Liebeskind-ryggsäckar kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck även andra exklusiva designer hos Fashionette, såsom Ralph Lauren, Dolce & Gabbana eller Ted Baker.