Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Runda solglasögon

Den hippa modellen sätter snurr på både livet och sommaren och håller modet på topp.
Mer solglasögon

Turn around – runda solbrillor är tillbaks!

Vet du vad John Lennon och Steve Jobs har gemensamt? Enkelt, de hade runda solglasögon som blev deras starka igenkänningsfaktor. 2018 kom de runda glasen tillbaks och är nu de moderna trendsättarnas stilstatement på legendariskt vis. Ray-Ban var en av de första som red på den stora retrovågen. Detsamma gjorde Gucci och Saint Laurent. Nu finns det runda glas i nästan alla färger och storlekar, från medelstora till smala och ända ner till miniminiformat. Modeller med transparenta bågar, pastellfärgade glas eller extravaganta dekorationer bevisar alla att dessa shades har klivit in i en ny tidsera. Är det bara hippies som bär runda solglasögon? Nej, inte alls! Inte bara modeikonen Gigi Hadid eller popstjärnan Miley Cyrus plockade upp trenden år 2017. Även vi på fashionette har full koll på det senaste inom solglasögontrenden. Särskilt kvinnor med ovalt, fyrkantigt eller hjärtformat ansikte passar fint i den organiska solglasögonfomen. Den trollar fram en extra feminin look.

Runda solglasögon – här är trenderna.

Logo-love har blivit säsongens senaste trend. De kända märkena nöjer sig inte ens med de små accessoarerna. Gucci måste nämnas i detta sammanhang, för detta modehus besvisar återigen hur kreativt och stiligt och samtidigt nobelt det dubbla G:et kan utformas. Resultatet blir underbart stora, runda solglasögon för kvinnor som gillar det graciösa och opulenta. I kontrast till dessa står Saint Laurents mindre format som hittat inspiration i musikern John Lennons stil och i den gamla avslappnade hippistilen. Ur detta har man modellerat en ny form som passar in i den moderna streetwear-stilen. Mjuka pastelltoner är smickrande för Ray-Ban-bärare som har ett litet och nätt ansikte. Feminint i rosé, himmelskt ljusblått eller soligt gult – sommaren blir så mycket härligare med färgglada glas!