Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban Clubmaster är en nyupplaga av den populära modellen från 80-talet och har tack vare sin markerade form blivit en oerhört älskad modeklassiker.

Ray-Ban Clubmaster– en kultmodell.

Ray-Ban är ett av de kultigaste märken inom avdelningen solglasögon. USA-märket skiljer sig från många av de andra tillverkarna genom sina utmärkt utformade modeller. En modell som sticker ut särskilt är Ray-Bans ”Clubmaster”. 1986 såg denna modell dagsens ljus för första gången och var redan då en tolkning av retrolooken, men på ett helt unikt och modernt vis. En skjuts på kultstegen fick den dessutom genom sin medverkan i Hollywoodfilmer som ”The Talanted Mr. Ripley” och Macom X”. Det sägs att även Emma Watson, Beyoncé och Taylor Swift bidrog till Clubmasters framgång genom att de lyckades integrera den subtila looken i dessa shades med sina fritidskläder. Formen fångar upp stilen från de 50-talsinfluerade brownline-glasen. Mest framträdande är den övre bågens linjer som följer ögonbrynens. Ray-Bans Clubmaster är en fullträff där Wayfarerlooken möter Aviator-looken. På 1980-talet fick Wayfarerbrillorna sin comeback. Nu är det Clubmasters tur, och modellen är mer aktuell än någonsin.

On the sunny side of life – med Ray-Ban.

Ray-Ban Clubmaster är solglasögon som är oerhört varierbara och gärna bärs av kvinnor som har smak för blandningen av det moderna och retro. Extra sportiga stilar, som införlivar 90-talets modeanda, passar utmärkt till denna kultmodell. En look för en slapp lördagsbrunch eller lite marknadsshopping är de urtvättade mom-jeansen tillsammans med vita sneakers och en bag från Coccinelle eller Love Moshino. Och så en Clubmaster såklart. Dessa solglasögon gör sig såklart också i en lite stramare look med kostym eller feminina pennkjolar. Eleganta looks med klassiska pumps lättas upp och får en ledigare framtoning med solglasögonen. fashionette har valt ut Ray-Bans Clubmastermodeller, och alla är helt underbara. Du kommer utan problem att hitta en modell att älska. Svarta eller havanafärgade modeller med svarta glas går alltid, och i alla tider. Raffinerade hornglasögon eller färgglada glas är perfekt till lediga stunder och avrundar din stil.

Service & Trygghet

  • Gratis Standardleverans och retur
  • Standardleverans: Beställningen är framme om 2–3 dagar
  • 30 dagars returrätt
  • Bekväm och säker betalning via Klarna
  • Trustpilot score: 3.8/5