Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator är en solglasögonmodell som du enkelt matchar till varje look. Modellen gör din stil lite coolare, lite mer relaxed.

Ray-ban Aviator – made for men, loved by ladies!

Ray-Ban Aviator är en av världens absoslut mest kända och bästa solglasögon, och det är det älskade USA-märkets populäraste modell. Från början designades dessa solglösögon för piloter, men via flera olika storlekar och färgsättningar har de hittat in i modemedvetna kvinnors garderober. Film- och musikkändisar som Angelina Jolie eller Alicia Keys har hjälpt till att öka Ray-Bans popularitet. Jack Nicholson hävdade till och med att der var hans eget märke. Sedan flera årtionden tillbaks har Ray-Ban Aviator haft imagen om sig att vara cool och sådär lite sexig. Med en Aviator från Ray-Ban är en kvinna alltid snygg; oavsett om hon vill vara inkognito på resande fot, eller bara vill skydda sig från solen.

Snabbare, högre, längre – ett par Aviator lyfter varje look.

Aviator är inte främst ett par pilotglasögon – som namnet redan antyder – utan definerar snarare själva solglasögonformatet i dess kategori. Designen är markerad och manlig och hänför med sina kompromisslösa linjer och de så typiska stora glasen i den tunna infattningen. Under årens lopp har solglasögonen regelbundet vidareutvecklats. Så ”Ray-Banistas” har numera både färg- och storleksval att ta hänsyn till vid ett köp av dessa åtråvärda solgaslögon. Guldfärgade glasögon med gröna glas ser väldigt elegant och stilfullt ut och hör till kollektionens mer extravaganta modeller. Till de mer utstickande och annorlunda modellerna hör också brillor med lekfulla eller färgrika glas. Helt klart är det dock att alla Aviator-styles går ihop med både business- och casual-looken.

Service & Trygghet

  • Gratis Standardleverans och retur
  • Standardleverans: Beställningen är framme om 2–3 dagar
  • 30 dagars returrätt
  • Bekväm och säker betalning via Klarna
  • Trustpilot score: 3.8/5