Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Premiumdesigner hos fashionette

Det bästa av det bästa: fashionette har inte bara valt ut premiummärkenas topp 10 till dig, utan också säsongens vackraste väskor!

Bohemian chic med MICHAEL Michael Kors

Hos den amerikanska kultdesignern går denna säsong okonventionella looks hand i hand med en extra dos lyx. Detaljer av glittrande små stenar på yppig mocka ger väskorna en urban look från Upper East Side och med varma jordtoner en vild 70-talsstil.

Bryt upp gamla mönster med Furla

I denna säsong har vi att vänta vadderade XL-väskor av det italienska märket och naturligtvis – massvis av mönster! Utöver många nya modeller glänser dessutom beprövade klassiker som Metropolis, Fenice m.fl. i Furlas höstfärger: kall blå, glänsande silver och mättad gul.

Löven faller hos Lauren Ralph Lauren

Den gyllene årstiden ringer Lauren Ralph Lauren in med höstliga väskor. Stora löv utsmyckar de snygga läderväskorna i varma jordtoner eller kall marinblå. Därtill detaljer i krokodilskinnsmönster – et voilà och färdig är höstlooken.

Praktfull höst med Coccinelle

Yppig mocka i starka färger och läder i reptilskinnsmönster: Med Coccinelle blir denna säsongen djurisk! Guldfärgade detaljer fulländar den glamorösa looken av Arlettis, Liya Bag m.fl.

Logo love med Coach

Coachs signaturlook glöms inte bort i höst/vinter-kollektionen 2018. Oavsett om det handlar om en allover-look över hela väskan eller enbart i de små detaljerna: Det går inte att komma ifrån det böjda "C:et" denna säsongen – och tur är det!

Be Berlin med Liebeskind

I en stad som har så många idéer är det klokt att hämta inspiration utanför den egna ytterdörren. Det tyckte åtminstone Liebeskind och lät looken i sin aktuella kollektion inflytas av den coola, individuella stilen från tjejerna i Berlin. Resultatet: en avslappnad mix gjord av rå- och narvläder, guldiga spännen och karbinhakar för trendsättare.

Tidsresa med Abro

Fastspänd, med Abro rör vi oss i denna säsong mot 70-talet! Oavsett om i krokodilskinnsmönster, metall-finish eller av narvläder: XXL-spännena befinner sig på tidsresa från det retrospektiva in i det eleganta här och nu!

Stilmix à la Aigner

Påkostade sömmar, festlig sammet och gyllene detaljer: Nej, vi talar inte om en italiensk palazzo, utan om den senaste väskkollektionen från Aigner. Spännande detaljer kombineras kunnigt med minimalistisk design – et voilà och färdig är den perfekta stilmixen för mer glamour i vardagen!

Afterski med Love Moschino

Denna vintern åker det av med Love Moschino på mode-pisten. Vem som visar sig vara den perfekta flirten på afterskifesten? Helt klart den fluffiga Fake Fur-ryggsäcken, eftersom den får alla kvinnors hjärtan att slå snabbare!

Winter westcoast med UGG

Carlifornia vibes på vintern? Inga problem för UGG! Strandfärger såsom soliga beige- och mjuka rosatoner katapulterar fashionistor i tanken till västkusten på vintern och ger på så vis inte bara på varma tankar, utan även varma fötter.

Discover the latest designer bags at fashionette

Vårt löfte
Leverans möjlig tills imorgon (endast 150 kr)!
30 dagars betänketid för dig och din nya väska!
Självklart alltid fraktfri leverans och retur!
Säkerhet vid betalning och leverans
Loading ...