Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Premiumdesigner hos fashionette

Det bästa av det bästa: fashionette har inte bara valt ut premiummärkenas topp 10 till dig, utan också säsongens vackraste väskor!

Svart + vitt = hett!

Det bevisar Michael Kors med tuffa kontraster och coola looks med loggor som 2019 inte bara kommer att väcka uppseende, utan även ge en daglig super-styling-kraft.

Feminine power

Den största inspirationskällan för den senaste kollektionen från Furla? Helt klart starka och självständiga kvinnor. De är nämligen precis så mångsidiga och unika som de nya designerväskorna.

Snör och knyt ihop

Hos Lauren Ralph Lauren går det denna säsong inte utan bucketväskor. Inte undra på det då bucketväskorna ser lika avslappnade ut som de första vårkänslorna. Snabbt hopsnörd och redo att resa!

Colorful

Våren blir en modesaga ur Tusen och en natt som går i uppfyllelse. Nya handväskor i blått, rosa och gult katapulterar dig till det färgglada Marrakech. Garanterad reslust!

Wild, wild bags

Ökenromantik och den stora frihetskänslan hittar moderna cowboyflickor 2019 hos Coach med väskor som klarar av alla modedueller i storstaden.

Urbant äventyr

Det finns inte bara en stil i Berlin – det förstår inget märke bättre än Liebeskind. Ny definierade klassiker och ovanliga former kombinerar märket med lekande detaljer.

Hey summer!

Den nya kollektionen från Abro ger tidiga sommarkänslor! I brokiga färger och uppseendeväckande flätat utseende sprider det tyska märket soliga vibbar.

It’s all about heritage!

Påkostade logotryck, vinrött läder och gyllene detaljer – det pratas om de nya Aigner-väskorna. Tradition, innovation och tidsanda kombineras på ett proffsigt sätt så att dålig stil inte har en chans!

Looking for love!

Tack vare söta sömmar och färger från krämfärgat till rosa och rött står inget mer i vägen för den stora väsklyckan hos Love Moschino! Förutom kanske ett klick...

Oändlig frihet

...garanterar kultmärket denna säsongen med okomplicerade stövlar och sandaler i snakeskin-look – inklusive en extra dos öken-flair. Festivalsäsongen kan börja!

Fler premium väskor

 
SHOP NOW
Vårt löfte
Quick shipping in 2-3 working days!
30 dagars betänketid för dig och din nya väska!
Självklart alltid fraktfri leverans och retur!
Säkerhet vid betalning och leverans
Loading ...