Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Popart bags

Väskan som har full koll på konsten värld. Den är kreativ, individuell och unik i sitt slag. Inte konstigt att den drar till sig beundrande blickar.
Alla handväskor

Popkonst-väskor, den konstfulla trenden!

Vernissager och utställningar är numera riktigt heta events dit man gärna går, och till vilka man också gärna passar på att dressa upp sig. På konstarenan är den rena all-black-looken mer eller mindre kotym. Men, det kan likväl vara precis motsatsen, och då gäller det färgglada, det brokiga och ännu mer färgsprak. Kontrastfärger, color-blocking och mönster intar modetäten – och det gäller även alla designerbags. Pop art är vårt nyckelord! Ett namn som man mer eller mindre kan nämna i samma andetag som modebegreppet ”appropriation art” är Moshino. Märket hyllar den bärbara konsten och bevisar om och om igen hur mycket mode och konst tycker om varandra. Letar man efter alternativ bland designermärken finns det exempelvis Alessandro Enriquez, Marc Jacobs och Guess.

Popkonst-bags eller ryggsäckar – här får du färgrika tygmärken och konstnärliga prints på köpet!

Det handlar om att ha lite kul, att sätta en konstfull touch på väskorna och helt enkelt poppa till dem. Med klassiska färger skulle det vara otänkbart. Candyfärger är för återhållsamma medan de beiga tonerna är alldeles för eleganta. Så därför hamnar tecknade serier på handväskor, pratbubblor syns på shoppers och minibags dekoreras med popkonstmotiv. Det är en stor fördel. Nu behöver man inte tänka så mycket mer på det övriga klädvalet. Så ytterst praktiskt när det ska gå fort och man inte har timmar på sig att klura på vad man ska ta på sig. Popkonst-väskor gör sig allra bäst tillsammans med naturliga, enkla modestilar. Det räcker faktiskt med jeans och t-shirt för att styla en popkonst-väska. Är du ovanligt framåt och modemodig? Då är konst-overkill helt i din smak. Så ingen ska komma och säga att mode är komplicerat.