Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Pälsstövlar

Måste man avstå från vackra skor på vintern? Nej, verkligen inte! Vi på fashionette satsar på pälsstövlar och klarar oss genom vilken vargavinter som helst. Med stil!
Alla stövlar

Trotsa vintern med ett par pälsstövlar

Ta dig trendigt igenom vintern iklädd ett par varma och snygga pälsstövlar. Dessa finns i alla tänkbara varianter så att du alltid står rustad till upp till fötterna när kylan slår till. Klassikern bland vinterstövlarna är helt klart UGG-bootsen – en cool stövel i fårskinn. Från Australien tog sig märket UGG vidare till USA, och därefter vidare till den europeiska marknaden. På kort tid har den ökat enormt i popularitet. UGG-boots skyddar mot kyla – men – och det är viktigt– de är snygga! Det gör UGG:sen till perfekta fotbeskyddare för alla höst- coh vinterruggiga dagar. Det finns fler designer som fallit för pälsskor, och de finns idag i flertalet färger och former. För att klara sig igenom modd och slask är det viktigt med köld- och vattenavvisande material. I övrigt står det designerna fritt att leka och komponera. Michael Kors håller sig till den något mer renodlade modell. Lyxmärket Miu Miu däremot satsar på klatchiga färger och trendriktiga spännen.

Pälsstövlar är en populär fotbeklädnand även utanför snörika skidpister

Och har nått riktig kultstatus. Många av dessa stövlar och boots har en look som enkelt kan användas till vardags och är lätta att kombinera med. Inte minst för kvinnor, som gillar en naturlig och feminin stil, är kombinationsmöjligheterna oändliga. Det finns igen fel tid eller fel plats att presentera denna älsklingsmodell. Ett par enklare skor i päls kan vara så rätt när en kollega med ett enormt behov av frisk luft förvandlar kontoret till en frysbox genom att öppna fönstret på vid gavel. Är det shopping kan det vara befriande att få gå bekvämt. Pälsstöveln kan också dyka upp och sticka ut genom en ovanlig pompom, några knappar eller en dragkedkja och får därmed en extra portion glamour. Tjocka profilsulor tar oss säkert och halkfritt genom alla snöpromenader.