Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Nitväskor

Bli vild, fri och glamorös – som en rockstjärna! Nitväskor bara älskar att få stå i rampljuset när blixtarna haglar. Ju mer uppmärksamhet desto bättre!
Alla handväskor

Nitväskor – stilar i toppklass.

Ge oss lite rock – men med stil och glamour! Kvinnor som trivs med det vilda, glamorösa och rockiga på en och samma gång väljer i första hand nitväskor från Valentino eller Pinko. Numera är metallspetsar inte lägre något som enbart dyker upp på punkrockscener utan har hittat sin väg in – och kommit för att stanna – i lyxmodemärkena som Valentino, Christian Louboutin, MCM och Chloé. Det spelar ingen roll om du väljer en shopper med en massa plats eller en clutch som vacker följeslagare på middagen. En nitväska sätter en lätt punk-ton på alla styling-tillfällen. Rebellisk, men med stil? Rockstud-kollektionen från Valentino innehåller precis de element som krävs för en vuxen punk-look. Pastellfärger och helt svart är ikoniskt. Sexy och elegant? Christian Louboutin är den designer som du ska titta på om du gillar det ultimata glamorösa. Extra excentriskt blir det sedan med hans nitar i färger som är fjärran från silver och guld.

I spetsen – med nitväskor från Valentino och Co.

Bli en rockstjärna! Var rebellisk och vild! Var modig och excentrisk! Du kan bli allt detta och lite till. Bara du har en nitväska! Det är den särskilda känslan av frihet och passion som modehusen som Valentino förmedlar. Samtidigt designar de mode som lyfter varje enskild personlighet hos väskbäraren. Kontorets stilregler kan du med gott samvete lägga åt sidan. För det går att vara seriös även med power och class. Med en säker försynthet sätter den svarta nitväska an tonen på kontoret. Och ska du framstå med kvinnlig charm och självsäkerhet på din första date? Välj då gärna mjukt blått eller rosé för bästa effekt. Och för alla dem som vill stråla på den kommande tjejkvällen rekommenderar fashionette nitar i regnbågsfärger – så tillspetsat och unikt. Ett sista tips: skor som är dekorerade med nitar befinner sig i samma toppklass, inte minst till basplagg. Fast då ska de vara av hög kvalitet.