Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Nitväskor

Nitar utstrålar något vilt och otämjt är fina accessoarer både på väskor, jackor och skor. Vi visar dig hur du kan skapa spännande kontraster med nitskor.
Alla skor

Nitskor: fascinerande variation.

Förr förknippades nitar främst med gotic och rockstil. Men idag återfinns de framför allt inom skomodet, och för damer finns det en uppsjö av nitskor. Mest populärt är alla olika nitar kanske i kombination med läder och fransar. Nitarna finns i metall, i färg, i lack, det finns runda, spetsiga eller kvadratiska... Nittrenden skyggar inte för gladiatorsandaler, sneakers, högklackat eller boots. Överallt vill de synas och markera sin modeplats. Hos modemärket Valentino har nitarna kommit att bli ett signum i kombination med små mjuka läderemmar. De populära Rockstud pumps blir det ultimata stiblbrottet mellan den feminina skoformen och den rockiga nit-designen. Men det italienska märket har också designat ballerinaskor och kitten-heels i den coola läder-nit-kombinationen. Christian Louboutin håller jämna steg och satsar på stora nitar på sina legendariska skor med röd sula. Syndigt värre!

Charmant oanpassat: nitskor med det lilla extra gör stilbrottet så perfekt.

Bidragade till att nitskor är så spänannde i dagens mode är kanske tanken på var det ursprungligen kommer ifrån. Den började som en tung och funktionell arbetarsko, men har nu alltså kommit att segla upp som it-pieces inom skomodet. Nitar är lika med variation, därför älskar vi på fashionette dessa skor så mycket. Och det är den perfekta utgångspunkten för att våga sig på det ena eller andra modestilbrottet. Rockstud pumps går så bra ihop med ett par skinny jeans, men även lekfulla looks i hippiestil är utmärkta i kombination med nitskor, som exempelvis sandaler, pumps eller ankelhöga boots. Streatwear-stilens fans får sin beskärda del med råge. Här hittar de nitförsedda sneakersmodeller, och då får de gärna vara i regnbågsfärger. Ett sådant exempel är skon från Christian Louboutin. Den rockiga looken dras till sin spets med läderbyxor eller läderkjolar. Nitskor är på modet under årets alla säsonger, och eftersom de även finns i lite mer nedtonade varianter är de självklart välkomna gäster även på finare tillställningar.