Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Mjukläder väskor

Mjuk, mjukare, mjukläder! Matt eller glänsande – en värld utan vore väl helt otänkbar. Här kommer de vackraste väskorna som softar upp varje look...
Alla väskor

Lyckan är en väska i nappa

Väskvärlden, vad vore den utan det hållbara och underbara materialet läder? Och inte minst om vi pratar om nappa. Men var är denna typ av läder egentligen? Man kan säga att det sammanfattar alla läderarter där man har behandlat själva narvsidan (nappa), d.v.s utsidan av skinnet. Utsidan har en mjukare yta. Nästan alla kända märken som designar väskor har modeller i nappa. Många modehus som Aigner, Burberry, Coach, DKNY och Liebeskind Berlin använder gärna nappa för att addera en extra dimension till sina väskor med dubbelhandtag, sina afton- och axelmresväskor. Balenciaga, Chloé, Kenzo och Miu Miu använder också gärna nappa för att skapa looks som ytterligare framhäver både designstil och tillför en raffinerad estetik.

Nappa väskor betonar elegans och förmedlar kvalitet

Mjukt läder är alltid rätt val när det handlar om att sätta en elegant prägel och när helhetslooken ska se ädel ut. Det spelar ingen roll om det handlar om väskor eller andra damaccessoarer. Charmen i sin tur står den mer eller mindre utpärglade glansen på väskans yta för. Men det går inte att förneka att denna lädertyp är förknippad med hög prestige. Därför är det heller ingen slump att diverse lyxartiklar framställs i just nappaskinn. Nappa kan dessutom se oerhört extravagant och lyxigt ut. Så blir det till exempel med en crossbody bag eller en clutch som pimpats upp med nitar, glitterbeslag, patches eller paljetter. Ett annat fint exempel är de flätade väskorna som framhäver lädret på ett spännande vis."